Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Marvel’s Spider-Man 2 için Beklenen Video Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel’s Spider-Man yapımının elde ettiği başarı, bir devam oyununun geleceğini kesinleştirmişti. Beklendiği gibi Marvel’s Spider-Man 2 yapımı da duyurulmuştu. Fakat oyun ile ilgili çok fazla detay verilmemiş ya da uzun oynanış videoları paylaşılmamıştı. İşte beklenen haber de PlayStation Showcase kapsamında geldi. Oyunun uzun oynanış videosu paylaşıldı.

12 dakikanın üzerinde olan oynanış video, tam olarak nasıl bir oyunla karşı karşıya olacağımızı da gözler önüne serdi desek yeridir. Zira videoda detaylı olarak birçok sahne de gösteriliyor.

Marvel’s Spider-Man 2 Sandığımızdan Daha İddialı Gözüküyor

Hikayenin devamı niteliğin de bir oyun olarak karşımıza çıkacak yapımda, Venom versiyonunu da görmek mümkün olacak. Siyah simbiyot kostümüyle beraber kahramanımız Spider-Man çok daha güçlü hale gelecek.

Onun dışında oynanış yapısında çok büyük bir değişim yok diyebiliriz. Zaten mevcut yapımda başarılı bulunan bir oynanış yapısı ve dinamikler vardı. Yeni oyunda da bu yapı devam ettirilecek. Tabii ki biraz daha geliştirilmiş şekliyle.

İşin grafikler ve atmosfer kısmına geldiğimiz zaman da yine Sony, beklentileri karşılayacak diyebiliyoruz. İlk oyunu oynayanlar için güzel bir devam yapımı tasarlanmış.

Oyunun Ne Zaman Çıkacağı Açıklandı mı?

Oyunun ne zaman çıkacağı açıklanmadı ama bir zaman aralığı verildi. Marka yapımın Sonbahar aylarında çıkış yapacağını duyurdu.

Herhangi bir gecikme durumu söz konusu olmazsa, bu yıl içerisinde Marvel’s Spider-Man 2 tanışmış olacağız. Konsol oyunlarının PC oyunlarına getirilme stratejisi kapsamında oyunun PC için de gelmesi söz konusu olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler