Salı, Ekim 22, 2024

PlayStation VR2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Çıkış tarihi bir türlü kesinlik kazanmayan PlayStation VR2 için zaman geldi. Sony, yeni yapılan açıklama ile beraber son nesil VR başlığı için tarih verdi. Sadece tarih vermekle de kalmadı. Bunun yanında yeni VR başlık için fiyatlar da duyuruldu.

Resmi açıklama sonrasında ortaya çıkan fiyatlar, beklenilen seviyede diyebiliriz. Dilerseniz uzatmadan fiyat ve çıkış tarihi hakkında bilgilere geçelim.

PlayStation VR2 Fiyatı Nasıl?

Yeni başlık için fiyat 549.99 dolar oldu. Başta da söylediğim gibi bu beklenen bir fiyat aralığıydı. Eğer kullanıcılar yeni sanal başlık için hazırlanan PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain paketini alacak olursa, bu durumda 599.99 dolar gibi bir ödeme yapmaları gerekecek.

BENZER:  Şok Market TUF Gaming Laptop Fiyatı ve Özellikleri! Alınır mı?

Yeni başlığın aksesuarı olarak gösterebileceğimiz Sense şarj istasyonunun fiyatına gelince, bunun için de 49.99 dolar gibi bir etiket belirlenmiş.

Kaçırmayın: Togg’un Özellikleri Neler?

Artık ülkemizde fiyatların ne olacağını hiç bilemiyorum. Malum sadece döviz kuru üzerinden hesaplama olmuyor. Bunun yanında vergiler ve ek ücret hesaplamaları da yapmak gerekiyor.

Diğer taraftan belirlenen ülkeler için PlayStation VR2 ön siparişlerinin 15 Kasım itibariyle başlayacağı da açıklandı. Yeni başlık için resmi satış tarihi ise 22 Şubat 2023 olarak açıklandı.

PlayStation VR2

İlk etapta ön siparişler;

  • Amerika
  • Almanya
  • Fransa
  • İngiltere
  • Hollanda
  • Belçika ülkelerinde başlayacak. Sonrasında satış yapılacak olan ülkelerin sayısının artmasını bekliyoruz.
silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler