Pazar, Ekim 6, 2024

Plus Gidiyor Yerine iPhone 17 Slim Geliyor

Eylül ayına çok uzun bir süre kalmadı. Apple’ın yeni akıllı telefonları da hazırlık aşamasını tamamlamak üzere. Bu zamana kadar Eylül ayında göreceğimiz iPhone 16 serisine ilişkin sayısız sızıntı haberini de sizinle paylaştık. Fakat bu kez durum daha farklı. Henüz iPhone 16 modelleri satışa sunulmadı ama bu kez sızıntı iPhone 17 modellerinden geliyor. İddiaya göre Apple, uzun süredir devam eden serisine son verecek ve iPhone 17 Slim akıllı telefonlarını duyuracak.

iPhone 17 Slim Hangi Modelin Yerini Alacak?

Asya pazarından gelen yeni raporlara göre söz konusu akıllı telefon serisinde Plus model kaldırılacak. Satışların yeteri kadar yükselmediği Plus modeli yerine Slim serisi duyurulacak.

Serinin adının değişmesi, doğrudan özelliklerini de değiştirecek. Bu versiyonda daha ince bir kasa ve daha hafif bir yapı göreceğiz. Kompakt boyutlara sahip olacak akıllı telefon genel teknolojilerde ise çok büyük bir fark sunmayacak.

BENZER:  Samsung Galaxy A55 ve Galaxy A35 Türkiye Fiyatı Açıklandı

iPhone 17 Slim

Face ID sensörü, dinamik ada çentik alanı, alüminyum çerçeveler ve yatay konumda yerleştirilecek olan çift kamera bizi karşılayacak. Telefonun fiyatının da yine Plus modellerde olduğu gibi bir fiyatlandırma ile sunulduğunu göreceğiz.

Biliyorsunuz Apple daha önce Mini modellerini de denemişti. Görünen o ki şimdi de iPhone 17 Slim ile seriye bir farklılık kazandırılmaya çalışılacak. Bu hamle Apple kullanıcılarından ne kadar geri dönüş alacak orası soru işareti.

Biz şimdilik önümüzdeki model olan iPhone 16 serisine odaklanmış durumdayız. Zira 16 serisinde de belli başlı farklılıklar karşımıza çıkacak.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler