Cumartesi, Nisan 27, 2024

POCO C61 Beklenenden Daha Ucuz Fiyatla Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

POCO, kısa süre önce öne çıkan yeni akıllı telefonu C61 modeli için beklediğimiz tanıtımı yaptı. Marka yeni akıllı telefonunda fiyat dengesini öne çıkaracak ve büyük bir avantaj sağlayacaktı. Öyle de oldu. Yeni akıllı telefon sızıntılarda sunulan fiyattan daha uygun bir fiyata karşımıza çıktı. Peki POCO C61 modelinde nasıl bir fiyatlandırma var? Özellikleri neler?

POCO C61 Nasıl Özelliklerle Geliyor?

Yeni akıllı telefon tasarım anlamında sızıntıları birebir olarak karşılıyor. Yeni akıllı telefonun arka kısmında dairesel bir kamera alanı karşımıza çıkıyor. Geniş yuvarlar alanın tam ortasında göz şeklinde bir görüntü bizi karşılıyor.

Ön kısımda ise yeni akıllı telefonun su damlası şeklinde bir çentik alanına yer verdiğini görüyoruz. Bu açıdan baktığımız zaman da alışıldık bir tasarım dilinin yansıtıldığını söylemek lazım.

POCO C61 3 1 jpg

Hemen teknik özelliklere geçelim. Yeni modelde yer alan işlemci MediaTek G36 serisi işlemci. 6 + 6 GB toplamda 12 GB RAM miktarı sunabilen akıllı telefonun giriş modelinde ise 4 GB fiziksel bellek bulunuyor.

Gelelim depolama alanı kısmına. Telefonda 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki ayrı depolama alanına yer veriliyor. 4 GB RAM miktarına sahip olan telefonda 64 GB standart depolama alanı diyebiliriz.

Telefonun ekran kısmında ise güzel bir detay var. Fiyat performans ürünü olmasına karşın POCO C61 modelinde 90 Hz yenileme hızına sahip olan 6,71 inçlik HD+ 500 nit bir LCD ekran kullanılmış. Genelde bu tip modellerde 90 Hz yenileme hızını çok sık görmüyoruz. Fiyat açısından değerlendirecek olursak güzel bir artı olduğunu söylemek lazım.

POCO C61

Tüm Teknik Özellikler Özet

  • Ekran: 6.71 inçlik 90 Hz, 500 nit, HD+
  • İşlemci: MediaTek G36
  • RAM: 4 GB ve 6 GB
  • Depolama Alanı: 64 GB ve 128 GB
  • Arka kamera: 8 MP tek kamera + 5 MP ön kamera
  • Pil: 5000 mAh değerinde 10W hızlı şarj
  • İşletim Sistemi: Android 14

POCO C61 Fiyatı Nasıl?

Gelelim Türkiye ihtimali olan akıllı telefonun fiyatına. C61 modelinde sızıntılar 90 dolarlık bir fiyatı işaret ediyordu. Fakat 4 GB versiyon 84 dolarlık bir fiyatla duyuruldu. 6 GB olan versiyon ise 95 dolar olarak duyuruldu. Türkiye’de satışa çıkarsa fiyatının ne olacağı belli değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler