Perşembe, Mayıs 2, 2024

POCO C61 Fiyatı Gözüktü! Daha Ucuzu Olmayabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

POCO, hem tasarım anlamında iddialı hem de teknik özellikler konusunda başarılı akıllı telefonlar üretmeye başladı. Markanın en büyük avantajı ise aynı sınıf akıllı telefonlar arasında değerlendirme yapıldığı zaman cihazlarının biraz daha ucuz kalıyor olması. Özellikle bazı seçilmiş modelleri için bu durumun geçerli olduğunu söylemek lazım. Yine böyle bir model daha sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez karşılaşacağımız uygun fiyatlı akıllı telefon modeli POCO C61 serisi olacak.

Daha önce tasarımı ve bazı teknik özellikleri sızdırılan cihazın, şimdi de fiyatının sızdığını gördük. Zaten seriyi yeniden gündeme getirmemizin nedeni de fiyatları.

POCO C61 Nasıl Bir Fiyatla Gelecek?

Sızan son raporlara göre söz konusu akıllı telefonda 2 ayrı RAM seçeneği karşımıza çıkacak. Bunlardan biri 4 GB RAM kullanılan model olacak ve 90 dolar gibi bir fiyatlandırma göreceğiz.

Diğer model ise 6 GB RAM sunulan akıllı telefon olacak ve bu akıllı telefonda da 120 dolar fiyatlandırmasını göreceğiz. Her iki akıllı telefonda da işlemci olarak MediaTek Helio G36 serisi kullanılacak.

POCO C61

12 nm üretim sürecinden çıkan işlemci 2.2 GHz hıza kadar ulaşabilecek ve PowerVR GE8320 grafik birimini de içerisinde barındıracak.

Telefonun geri kalan özelliklerini de aşağı listeleyeceğim ama fiyat konusunda da bir yorum yapmam gerekecek. Dolar kuru bazında bakacak olursak bir de vergileri düşünecek olursak fiyatlar yine ülkemizde çok düşük olmayacaktır.

Fakat 100 doların altında kalması genel anlamda telefonun rakiplerine göre ciddi bir fiyat avantajı sunması demek oluyor. Özellikle global açıdan değerlendirecek olursak. Yeni model çıkış yaptığı zaman daha detaylı bilgi de elde etmiş olacağız.

POCO C61 Tüm Özellikleri Özet

Ekran Özellikleri: 6,71 inçlik IPS LCD panel, 1650 X 720 piksel çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı

  • İşlemci: MediaTek Helio G36
  • RAM: 6 GB ve 4 GB
  • Arka Kameralar: 8 MP tek ana arka kamera + 0,08 MP derinlik sensörü
  • Ön Kamera: 5 MP
  • Pil Kapasitesi: 5000 mAh değeri ve 10W hızlı şarj
  • İşletim Sistemi: Android 14
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler