Perşembe, Mayıs 2, 2024

Redmi Note 13 Pro+ için Özlenen Güncelleme Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, HyperOS sürümünü hızla yayma konusunda kararlı. Firma, peşi sıra birçok cihazı için güncelleme sunuyor. Redmi Note modelleri de tabii ki güncellemelerden nasibini alıyor. Bu kez güncelleme alan model Redmi Note 13 Pro+ modeli olacak.

Sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre güncelleme, popüler model için dağıtılmaya başlandı. Sürüm numarası ve boyut gibi konularda da detaylar ortaya çıkmış durumda.

Redmi Note 13 Pro+ için HyperOS Güncellemesi

Güncellemeden sonra cihazın sürüm numarası “1.0.3.0.UNOINXM” olarak değişiyor. Cihazın Android yaması da aldığını düşünecek olursak bu gelen paketin içerisinde son güvenlik güncellemelerinin de yer aldığını söyleyebiliriz.

Tabii ki üstünü çizmek lazım ki cihaz bu güncelleme sonrasında Android 14 yani mevcut en güncel işletim sistemine de geçmiş oluyor.

Redmi Note 13 Pro+

Son olarak güncellemenin boyutundan da söz edelim. HyperOS güncellemesinin boyutu 5.6 GB seviyesinde. Güncellemenin boyutunun yüksek olmasının ana nedeni Android sürüm yükseltmesini de içerisinde barındırıyor olması.

Note 13 Pro+ için güncellemenin dağıtıma geçtiğini görmüş olduk. Ama tüm son kullanıcılara güncellemenin ne zaman ulaşacağı konusu net değil. Her modelde olduğu gibi bu modelde de güncelleme bir anda tüm kullanıcılara sunulmuyor.

Dağıtım parça parça yapılıyor ve cihazlar seri numaralarına göre güncellemeleri alıyor. Sahip olduğunuz cihazın bölgesi ve seri numarasına göre, güncelleme alacağınız zaman farklılık gösterebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler