Cuma, Mart 29, 2024

Poco F3 GT Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil oyunculara odaklanan Poco F3 GT, normal ana model Poco F3 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip, ancak iki cihazı birbirinden ayıran en temel özellik Gorilla Glass 5 ile kaplanmış, 480Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.67 inç boyutundaki 120Hz FHD+ AMOLED ekran ile geliyor olması.

Poco F3 GT modelinin iç donanımları da biraz değiştirildi. Qualcomm Snapdragon 870 işlemci gitti ve yerine MediaTek Dimensity 1200 yongası geldi, 8 GB RAM ve 128/256 GB UFS depolama alanı bulunuyor. 65W hızlı şarj desteği olan cihazda 5.065mAh’lik bataryada yer alıyor. Ek olarak cihazın yan tarafında parmak izi okuyucuda bulunuyor.

Poco F3 GT’nin kasası, alüminyumdan yapılma. Cihazın arka tarafında, 64 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kameradan oluşan üçlü kamera kümesi yer alıyor. Ön tarafta ise 16 megapiksellik bir özçekim kamerası bulunuyor,

Poco F3’ün oyun odaklı modeli F3 GT, JBL’in ayarlı stereo hoparlörleri dahil olmak üzere başka bir çok ince ayarlara sahip. RGB aydınlatma sistemi cihazın arka tarafında bulunan kamera kümesini de aydınlatıyor. Akıllı telefon Poco Launcher’a sahip Android 11 işletim sistemi ve MIUI 12.5 ile birlikte geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler