Cuma, Nisan 26, 2024

Poco F4 5G’nin Hangi Yonga Setini Kullanacağı Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi’nin sahibi olduğu akıllı telefon üreticisi Poco, Nisan ayında Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alan Poco F4 GT akıllı telefon modelini tanıtmıştı ve şirket yakın zaman içerisinde Poco F4 5G‘yi tanıtmaya hazırlanıyor.

Şirket lansman hazırlıklarına devam ederken akıllı telefona ait herhangi bir teknik özellik ayrıntılı olarak açıklanmadı fakat Poco’nun Hindistan yönetimi, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir Twitter paylaşımında akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 870 yonga setinden güç alacağını resmi olarak duyurdu.

Yakın zamanda internete sızdırılan görüntülerde Poco F4 5G’nin arka paneline göz atma fırsatı yakalamıştık ve mevzubahis görüntülere göre akıllı telefon arka tarafta Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğine sahip 64MP çözünürlük sunan ana kameraya sahip üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

Bunlara ek olarak birkaç ay önce akıllı telefon ile ilgili sızdırılan Geekbench testlerinde ise akıllı telefonun 8GB RAM ile birlikte gelirken yazılım tarafında internet devlerinden Google’ın Android 12 işletim sistemini çalıştıracağını öğrenmiş olduk.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler