Çarşamba, Ekim 23, 2024

POCO X3 NFC için MIUI 14 Güncellemesinin Sınırları Genişliyor

Uygun fiyatı ile Türkiye’de de dikkat çeken telefonlar arasında yerini alan POCO X3 NFC, geçtiğimiz günlerde MIUI 14 güncellemesini almaya başlamıştı. Mart ayı içerisinde başlayan güncelleme, belli cihazlara da ulaştı. Fakat burada cihazlardaki bölge farkının devreye girdiğini gördük.

Dağıtım Mart ayında başlamış olsa da güncellemeyi henüz almayan kullanıcılar da var. İşte bu kullanıcılar için müjdeli bir haberimiz de var. Yeni bilgilere göre güncellemenin sınırları genişliyor.

POCO X3 NFC için MIUI 14 Müjdesi

Yeni güncelleme AEA ( Avrupa Ekonomik Alanı) kullanıcıları için de yayınlanmaya başladı. Bu da demek oluyor ki güncellemeyi almayan kullanıcılar için de çok yakın zaman içerisinde yeni sürüm sunulmaya başlayacaktır.

Tabii ki uyarımızı da bir kez daha hatırlatalım. Tüm POCO X3 NFC modelleri bir anda MIUI 14 güncellemesi almıyor. Güncellemeler yine parça parça dağıtıma devam ediyor.

BENZER:  iPhone 16 Tanıtılmadan Videosu Geldi

Güncelleme almayan kullanıcıların da telefonlarını zaman zaman kontrol etmelerini öneriyoruz. Muhtemelen güncellemeyi henüz almamış olan kullanıcılar da bir iki hafta içerisinde güncel sürümü kullanmaya başlayacaklar.

Yeni güncellemenin sürüm numarasının da V14.0.4.0.SJGEUXM olduğunu hatırlatalım. Ama bir de kötü haber var.

POCO X3 NFC

POCO X3 NFC Android 13 Alacak mı?

Telefona arayüz güncellemesi geldi ama bu güncelleme Android 12 sürümü üzerinden geliyor. Yani MIUI 14 ile sunulan tüm özellikleri kullanmanız mümkün olmayacak.

Telefonun Android 13 almaması, güncellemenin anlamını bir nebze olsun yitirmesine neden oluyor ama bu markanın kararı. POCO X3 NFC için ileri bir dönemde de Android güncellemesi beklenmiyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

12 YORUMLAR

    • bence var pil konusunda performans konusunda güvenlik güncellemeleri ve android sürümü için MIUI i beklemeye gerek yok custom romlar benim için vazgeçilmez oldu özellikle sundukları özellikler fps unlock ,google fotoğraflar sınırsız depolama, Netflix cihaz taklit,arayüz özelleştirme, mikrofon ve kamera erişimi tek tıkla cihazın her bir servisine uygulamasına tam kısıtlama, kcal ayarlama en önemlisi adblock yani gerçekten telefonun size sunduğu zorla özellikleri değilde cihazın sizin olduğunu size hizmet ettiğini anlıyorsunuz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler