Cuma, Mart 29, 2024

POCO X4 Pro Modelinden Bir Yeni Görsel Daha Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

En son M4 modeli için açıklamalar yapan ve MIUI 13 güncelleme listesini paylaşan POCO, şimdi de yeni X4 Pro modeli üzerinde yoğunlaşmış durumda. Biraz daha uygun fiyatlı, daha çok fiyat performans odaklı bir telefon olacağını göreceğimiz POCO X4 Pro için, sızıntılar da yoğunlaştı.

Kullanılacak işlemci modeli, ekran boyutu ve kamera özellikleri sızdı derken bu kez telefondan bir görüntü sızdı. Tasarım için bilgileri ortaya seren sızıntının detaylarına geçelim.

POCO X4 Pro Düz Bir Kasayla Gelecek

Teknik özellikler şaşırtıcı değil ama tasarım için yapılan bu sızıntı, tasarım açısından alışkın olmadığımız bir modelle karşılaşacağımızı işaret ediyor. POCO daha önce düz bir kasa kullandı mı hatırlamıyorum ama X4 Pro düz kasayla gelecek gibi.

Kaçırmayın: MIUI 13 Güncellemesi Alacak POCO Telefonlar

iPhone modellerinde olduğu gibi kenarları tamamen düz olacağı gözüken akıllı telefonun, köşeler kısmında da daha keskin yapısı dikkat çekecek.

POCO X4 Pro

Arka bölüm ise yine POCO ile özdeşleşen dev kamera alanına sahip olacak gibi gözüküyor. Telefonun arka kapağında neredeyse yarısına kadar uzanan kamera alanı var.

Mavi, siyah ve sarı renk seçenekleriyle satışa çıkacağı iddiası da olan modelin bu tasarım yapısıyla gelmesi, bence tercih edilmesi noktasında ekstra bir artı sağlayacak.

Teknik Özellik Beklentilerini Hatırlayalım

  • İşlemci: Snapdragon 695 5G
  • RAM: 6 GB ya da 8 GB
  • Ekran: 6.67 inç AMOLED ve 120 Hz yenileme hızı
  • Arka kamera: 108 MP + 2 MP + 8 MP

Tabii ki bu özellikler sızıntılarda yer alan özellikler. Tanıtımı bekleyip, özelliklerin resmiyet kazandığını görmek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler