Pazar, Eylül 8, 2024

Poco X5 Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

Poco’nun telefonları, nispeten daha uygun fiyatlı olduğundan kullanıcıların bir hayli ilgisini çekiyor. Markanın kullanıcı kitlesini daha da arttırmak için adımları da devam etmekte. Bu noktada markanın sürekli yeni bir akıllı telefon modeliyle gündeme geldiğini görüyoruz. Şu sıralar beklenen model ise Poco X5.

Yine uygun fiyatlı telefonlardan biri olmasını beklediğimiz seri için teknik özellik bilgileri de gelmeye başladı. Evet resmi bir tanıtım yapılmadı ama telefonun Geekbench sonuçları olduğu iddia edilen sonuçlar ortaya çıktı.

Poco X5 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Geekbench sonuçları da değerlendirildiği zaman, telefonun Snapdragon 695 işlemcisinden güç alacağı düşünülüyor. 6 nm ile üretilmiş olan mobil işlemci, başarılı bir orta segment işlemci modeli.

Toplam 8 adet çekirdek barındıran işlemcide 2 adet 2.2 GHz Kryo 660 Gold çekirdek ve 6 adet 1.7 GHz Kryo 660 Silver çekirdek olduğunu biliyoruz. Fiyat performans serisi akıllı telefon modellerinde de çok sık kullanılan işlemcilerden birisi.

BENZER:  iPhone 15 Pro Isınma Sorunu İddialarıyla Gündemde

Poco X5

Modele ait olduğu söylenen Geekbench sonuçlarına göre bu işlemciyle beraber tek çekirdek kısmında 693 skoru, çoklu çekirdek kısmında ise 2113 skoru elde edilmiş. Sonuçların güzel olduğunu söyleyebiliriz.

Bunun dışında telefonda kullanılacak olan RAM miktarının da 8 GB olacağını görüyoruz.

40 MP ana arka kamera, 5000 mAh değerinde batarya ve 67W hızlı şarj desteği de Poco X5 modeli için beklenen diğer özellikler olarak karşımıza çıkıyor.

Poco X5

Güzel bir fiyat performans serisi olacağı düşünülen modelin ne zaman tanıtılacağı ise net değil. Fakat sızıntılar bu kadar yoğunlaşmışsa, yakın zamanda yeni model için de duyurular gelir diye düşünüyoruz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler