Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Note 12 Turbo Geliyor! İşte Sızan Özellikler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Redmi Note serisi, Xiaomi’nin en çok tutan serileri arasında yer alıyor. Her gelen yeni modelde, satış rakamlarının biraz daha yüksek bir çıtaya taşındığını görüyoruz. Son örnek Redmi Note 12 serisi olmuştu. Telefon tanıtıldığı gibi yüksek satış rakamlarına ulaştı. Ama görünen o ki Xiaomi’nin seri ile olan işi bitmemiş. Zira şimdi de Redmi Note 12 Turbo modeli ortaya çıktı.

Note 12 ailesine katılacak olan yeni akıllı telefon, kendi ailesinin iddialı modellerinden de biri olacak. Sızdırılan özellikler de telefonun ne kadar iddialı olacağının kanıtı.

Redmi Note 12 Turbo Özellikleri Hakkında Neler Biliyoruz?

Son sızıntıya da göre yeni akıllı telefonda Snapdragon 7 Gen 2 işlemci göreceğiz. Orta üst segment iddialı bir mobil işlemci olarak geleceğini düşündüğümüz Snapdragon 7 Gen 2, Turbo serisini de canlandırmış olacak.

Seride yer alacak ekran ise, ailenin diğer üyeleriyle çok benzer bir ekran olacak. 6.67 inçlik ekranda Full HD+ çözünürlük değeri göreceğiz. AMOLED panelden beslenecek olan ekran, 120 Hz yenileme hızını da beraberinde sunacak. Yani mobil oyunculara da göz kırpılıyor diyebiliriz.

Redmi Note 12 Turbo

Biraz daha ileri gidelim mi? Evet telefonun kamera özellikleri konusunda da iddialar var. Buna göre seride üçlü arka kamera kurulumu olacak. Ana kamera kısmında 50 MP değerinde bir sensör göreceğiz.

Bunun yanında 8 MP ultra geniş açı kamerası ve bir de makro çekim özel sensör göreceğiz. Makro çekim sensörünün teknnik verilerini bilmiyoruz.

Tüm bu teknik özelliklerle beraber Redmi Note 12 ailesine güç kazandırabileceğini söyleyebileceğimiz Turbo modelinin önümüzdeki ay içerisinde tanıtılmasını bekliyoruz. Resmi duyurudan sonra telefonu daha detaylı ele alır ve özelliklerini inceleriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler