Cumartesi, Temmuz 27, 2024

POCO X5 Pro için Arayüz Değişiyor! Güncelleme Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

POCO X, genel hatlarıyla güçlü ve nispeten daha uygun fiyatlı akıllı telefonlar olarak tanınıyor. POCO X5 Pro modelini de bu serinin gözdeleri arasında gösterebiliriz. Şu sıralar 16-17 bin TL civarlarında bir satış fiyatıyla ülkemizde de yer alan akıllı telefon için güzel haberler de gelmeye devam ediyor. Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bu kez iyi haberimiz güncelleme üzerine. Zira yeni bilgilere göre iddialı akıllı telefon çok kısa süre sonra yeni işletim sistemi sürümünü alacak.

POCO X5 Pro için HyperOS Güncellemesi Geliyor

Aslında bu model çok eski bir model değil. Güncelleme almasını beklediğimiz bir akıllı telefondu. Telefon 2023 yılında geldi ve kutudan da Android 12 üzerinden yükselen MIUI 14 ile çıktı. Sadece yeni işletim sistemi sürümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda bir şüphe vardı.

Xiaomi’nin amiral gemisi modelleri için de güncellemelere devam ettiğini düşünecek olursak POCO X5 Pro için güncelleme biraz daha bekler diye düşünüyorduk.

Fakat Xiaomiui kaynağından gelen bilgilere göre öyle olmayacak. Güncellemenin testlerinin tamamlandığı ve sürüm güncellemesinin hazır olduğu ortaya çıktı.

POCO X5 Pro POCO X5 Pro HyperOS 2 jpg

Xiaomi’nin sunucularında da gözüken yeni sürümler V816.0.2.0.UMSMIXM ve V816.0.1.0.UMSEUXM, X5 Pro modeli için HyperOS güncellemesinin geldiği sürümler olacak.

Android 14 tabanlı olan HyperOS güncellemesinin çok yakında tüm X5 Pro kullanıcıları için sunulması bekleniyor. Serinin güncellemeyi Ocak sonu itibariyle almaya başlayacağı belirtilmiş. Tüm kullanıcılara ulaşması ne kadar sürecek belli olmasa da POCO kısa süre içerisinde güncellemeleri tamamlayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

17 YORUMLAR

    • Mi pilot olarak başvuru yaptım hala gelmedi belki bu ay gelir. Tek istediğim xiaomi telefon uygulaması hyperos ile eğer gelmez ise yapmam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler