Cuma, Mart 29, 2024

Popüler Çizim Uygulaması Procreate iOS Store’da Ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone ve iOS kullanıcılarının yakından tanıdığı çizim uygulaması Procreate, iOS Store’da kısa süreliğine ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu. Eğer siz de boş vakitlerinizde çizim yaparak güzel görüntüler ortaya çıkartmaktan hoşlanıyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. Procreate hakkında detaylar ve indirme linki haberimizde.

Taslak ve İllüstrasyonlar Çizebilirsiniz

iOS uygulaması için ücretsiz olan Procreate uygulamasını kullanarak taslaklar ve illüstrasyon çalışmaları yapabiliyorsunuz. Toplamda 12 adet fırça ile farklı darbeler vurgulayabildiğiniz gibi, fırça büyüklüklerini ve saydamlığını da değiştirebiliyorsunuz. Uygulama 64 bit Silica boyama motoru ile geliştirildiği gibi, profesyonel olarak 64 bit renk desteği yer alıyor. Eğer işi derinleştirmek isterseniz, ileri düzey katmanlara sahip olan Procreate’da serbest el aracı, hızlı çoğaltma seçimi, gauss bulanıklığı gibi pek çok seçenek yer alıyor.

procreate
Procreate Uygulaması Nasıl İndirilir ?

Normalde 7,99 TL‘den satılan popüler çizim uygulaması şuandan itibaren ücretsiz olduğu gibi, indirmek için aşağıda paylaşmış olduğumuz iOS Store linkine tıkladıktan sonra telefonunuza indiriyorsunuz. Ardından uygulamanın içerisinden “mağazalar” bölümüne gidin. Ardından “Atölyeler ve Etkinlikler” yazan alanın hemen alt tarafında yer alan Procreate Banner’ına tıklayarak ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Procreater uygulaması 28 Temmuz 2016 tarihine kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. Uygulama hakkında sorun yaşarsanız, aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Uygulamayı indirmek için ilk olarak App Store uygulamasını telefonunuza indiriyorsunuz. Ardından uygulama içinden Mağazalar bölümüne geçiş yapın. Bu bölüme geldikten sonra, “Atölyeler ve Etkinlikler” yazan kısmın hemen alt tarafında yer alan (eğer göremiyorsanız iki banner arasında sağ-sol yönlerinde geçiş yapabilirsiniz) Procreate banner’ını seçip uygulamayı ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler