Cumartesi, Nisan 20, 2024

Popüler Sosyal Medya Yönetim araçları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Sosyal Medya Yönetim araçlarından bahsetmek istiyorum. Dilerseniz hiç vakit kaybetmeden piyasada en çok tercih edilen ve ihtiyaç duyulan araçlara yakından bir göz atalım.

Sosyal Medya Yönetim Araçları Nedir ?

Buffer

Sosyal Medya Yönetim araçları sosyal medya uzmanlarının, içerik editörleri ve yayıncılarının işlerini kolaylaştıran araçlardır. İlk olarak sizlere Buffer‘dan bahsetmek istiyorum. Buffer Sosyal Medya da paylaştığınız içerikleri hızlı ve kolay şekilde takip edip yönetmenize yarar.

Buffer Uygulamasının 2 Hesaba Kadar Ücretsiz Olması da Uygulamaya Ayrı Bir Güzellik Katıyor Diyebiliriz 🙂 Peki 2 Hesaptan Fazla Kullanmak İstediğimizde Size Ek Bir Fiyat Tablosu Çıkartıyor Ve Siz İstediğiniz Paketi Seçip İşlemlere Başlayabiliyorsunuz.

buffer social media
IFTTT

Makalemizde ikinci sırada IFTTT’ye yer veriyoruz. IFTTT Bütün Sosyal Medya Hesaplarınızı ve Bununla Birlikte Bir Çok Hesabınızı Birbirine Bağlamaya Yarayan Güzel Bir Uygulamadır. Örnek Verecek Olursak WordPress Tabanlı Bir Sitede Paylaştığınız İçeriği Anında Tüm Sosyal Medya Hesaplarınızda Kolay Bir Şekilde Tek İşlemle Paylaşabilirsiniz. Uygulama Şuan Ücretsizdir.

iftt sosyal medya
Hootsuite

Üçüncü Sırada Bize Eşlik Eden Aracımız En Çok Bilinen ve Kullanılan Hootsuite Uygulaması. Yabancı Ülkelerde Sosyal Medya Yönetim Alanında En Çok Kullanıldığı İddia Edilen Uygulama İle Tüm Sosyal Medya Hesaplarınızı Birbirine Senkronize Edebiliyorsunuz. 4 Farklı Üyelik Tipi Mevcuttur Ücretsiz de Tercih Edilebilir.

hootsuite social media
Araçlarımızın Devamını ve Sosyal Medya da Monitoring Nedir ? Adlı Konumuzu Yarın Paylaşacağım Okuyup Takip Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler