Perşembe, Nisan 25, 2024

Facebook sayfalarda “Bir hata oluştu” mesajı alınıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook üzerinde sayfa yöneten kişiler şu sıralar “bir hata oluştu, düzeltmek için uğraşıyoruz” mesajı ile karşı karşıya kalıyorlar. Aslında bu hata mesajı geçtiğimiz haftalarda da kendisini bir kaç kere göstermiş “herhalde bizden kaynaklı” demiştik. Ancak işin kullanıcıdan kaynaklı olmadığı anlaşıldı.

Eğer bir topluluk yönetirken sayfa kullanmayı tercih ediyorsanız şuanda siz de bu mesajı alıyor olabilirsiniz. Hangi nedenden dolayı bu hata alındığı henüz bilinmezken, Facebook ekibinin yeni bir yenilik üzerinde çalıştığı söyleniyor. Hatta bu hata ile ilk defa karşılaştığımızda “acaba sayfaya bir şey mi oldu ?” diye kendi kendimize konuşmuştuk. Tam olarak aldığımız hatanın ekran görüntüsü ise şu şekilde olmuştu:
facebook sayfa erisim sorunu

Bu hata mesajı sayfaya girerken karşınıza çıkabiliyor. Ancak bildirimlere, mesajlara ve içeriklere ulaşmak isterken de aynı hatayı alıyorsunuz. Bu durumun çok uzun sürmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Zira milyonlarca takipçiye sahip olan sayfalar bu konuda sorun yaşayabilirler. Ziyaretçiler sayfalara ulaşabiliyor. Fakat admin veya moderatör yetkisine sahip kişiler bu sorundan müzdarip durumda.

Bakalım Mark Zuckerberg ve ekibi Facebook sayfalar üzerinden ne gibi bir değişiklik ile karşımıza çıkacak biz de merakla bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler