Çarşamba, Nisan 24, 2024

Türkiye’nin yeni gururu BÖ Remix kanalını tanıyalım

Paylaş

silkroad gaminggentr

Müzik ülkemizde çok sevildiği gibi, yabancı müziklere karşı ilgimiz çok fazla nedense. Ancak Bö kanalı bu yönde Türkiye’nin gururu olmaya aday diyebilirim. İlk başta Nenni Remix ile ortalığın altını üstüne getirdikten sonra yeni remixleri ile gönlümüzü fethetti.

Bundan bir kaç ay önce kendisi ile iletişime geçerek tester ürünlerimizde müziklerini kullanıp kullanamayacağımızı sormuştuk. Oda sağ olsun kullanabileceğimizin bilgisini bizlere iletti. Aslında ‘binlerce remix şarkı var, neden Bö ?’ diyebilirsiniz. Fakat kanalda yer alan müziklere göz attıktan sonra bizlere hak vereceğinizi umuyoruz.

Remixlerin kalitesine gelecek olursak eğer gerçekten ‘yü tebrik ediyorum. Dünya standartlarında remixler yaptığı gibi ne çok abartıyor, ne de azında kalıyor. Tam yerinde yapılmış bu güzel remixler için kendisine PC Hocası olarak teşekkür ediyoruz. Bir nevi bu yazıyı yazmamızın sebebi de bu aslında.

Dilerseniz lafı daha fazla çevirmeden Bö kanalının yaptığı remixlerden bir kaç tanesini sizlerle paylaşmak isterim. Diğer şarkıları ise yine Bö kanalından görebilirsiniz. Kendisine başarılarının devamını diliyor, aynı şekilde devam etmesini rica ediyoruz 🙂

 

BÖ – Nenni

 

 

BÖ – E’telu

 

 

BÖ – Undercontrol

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler