Cuma, Nisan 26, 2024

Facebook’un yeni renkli gönderi uygulaması nasıl kullanılıyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook yeni getirmiş olduğu güncelleme ile renkli gönderi uygulamasını devreye aldı. Sessiz sedasız yapılan bu güncelleme sayesinde artık kullanıcılar duvarında bir yazı paylaşırken arka plana renk ekleyebiliyor. Toplamda sekiz renk modeli bulunan bu uygulamanın detaylarını ve nasıl kullanıldığını anlattık.

Bugün gelen güncelleme sayesinde artık rengarenk yazıları duvarımızda paylaşabiliyoruz. Şuanda sadece mobil kullanıcılar için geçerli olan renk uygulaması yazıları gerçekten çok dikkat çekici kılıyor. Yeni uygulamayı kullanabilmek için mobilden zaman tünelinizde bulunan “ne düşünüyorsun ?” sekmesine tıklayın. Ardından hemen aşağıdaki resimdeki gibi renk seçenekleri karşınıza çıkacaktır.

facebook renk uygulamasi 002
İstediğiniz postu yazdıktan sonra bir renk seçin ve duvarınızda paylaşın. Sonrasında ise paylaşmış olduğunuz gönderi seçtiğiniz renk ile arka plan olarak yayınlanıyor. İlk başta bazıları resim zannetse de, postun üzerine geldiğinizde “metni kopyala” yazısı çıkıyor. Açıkçası bir paylaşım yaparken bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için renk uygulaması çok işimize yarayacaktır.

facebook renk uygulamasi
Fakat mobil kullanıcılar için şunu söyleyelim; ne kadar çok renk anasayfanızda bulunursa, o kadar çok internet kotanızdan gidecektir. Bu detayın da altını çizdikten sonra, hayırlı olsun diyerek yazımızı sonlandıralım.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler