Perşembe, Mart 28, 2024

Porsche kendi egzozundan hoparlör üretti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en iyi otomobil üreticilerinden olan Porsche, kendi araçlarında kullandığı egzoz sistemini bu sefer hoparlör üretiminde kullandı. Tasarım açısından adeta “ben buradayım” dedirten bu ilginç hoparlör, İtalyan mimarisi ve minimalist çalışmaları ile tamamlandı.

911 GT3 egzozu kullanıldı

Aşağıdaki resimlerden de göreceğiniz üzere Porsche bu çılgın tasarımı kendi gibi çılgın olan 911 GT3 modelinden ilham alarak üretti. İtalyan ses üreticisi Ixoost‘un imzası ile üretilen EsaVox hoparlörler böylece GT3’ün egzozu ile buluştu.

Porsche bu çılgın hoparlöre 911 Soundbar adını vermiş. Siyah bir tabanın üzerine titanyum ve krom parçalar eklenerek 2.1 Surround ses sistemi yerleştirilmiş. Aynı zamanda sistemin içerisinde Bluetooth AptX desteği de yer alıyor. Bu özelliği kullanarak ses kalitesi maksimumda tutulabiliyor. Bu arada hoparlörün içerisinde bir de uzaktan kumanda yer aldığını ekleyelim.

Porsche Design 911 soundbar
200W değerinde ses çıkışına sahip olan model Porsche Design imzasına sahip. Eğer böyle bir model satın almak isterseniz minimum 2900 Euro bayılmanız gerekecek. (Paranın gözü kör olsun)

Porsche Design 911 soundbar 003

Porsche Design 911 soundbar 002

Porsche Design 911 soundbar 005

Porsche Design 911 soundbar 007

Porsche Design 911 soundbar 008

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler