Perşembe, Mart 28, 2024

Porsche, Talep Üzerine Abonelik Planlarını Dört Şehre Daha Genişletti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Porsche, talep üzerine iki abonelik programını birçok Amerika Birleşik Devletleri şehrine ve Kanada’ya kadar genişletiyor. Alman otomobil üreticisi Perşembe günü yaptığı açıklamada, aylık abonelik programı Porsche Passport ve kısa vadeli Porsche Drive planını Las Vegas, Phoenix, San Diego ve Toronto’ya genişleteceğini açıkladı. Her iki program da Atlanta’da yerel bayiler aracılığıyla teklif edilmeye devam edecek. Genişletme, Porsche’nin abonelik deneyleriyle ilgili deneyimlerinin, onu yola çıkarmak için yeterli sayıda yeni müşteri çektiğini gösteriyor.

Porsche Kuzey Amerika Başkanı ve CEO’su Klaus Zellmer, duyuruda, tüketicilerin giderek daha fazla esneklik, daha bireysel seçim istemeleri ve mobil cihazlarında bunu yapmaları nedeniyle programları oluşturdu.

fastest porsche o

Amaç, Porsche sahiplerinin yeni bir müşteri tabanı oluşturmaktır. Zellmer’ın yorumları, programların istenen etkiye sahip olduğunu gösteriyor.

Zellmer, “Porsche deneyimine yönelik bu yenilikçi yaklaşım, tamamen yeni bir müşteriye kapıyı açtı, İlk ve bir buçuk yılda, Atlanta pilotunda Passport üyelerinin% 80’inden fazlası Porsche’nin sahibi değildi.” dedi.

Abonelikler Kullanıcılara Neler Sağlıyor?

Her iki plan da müşterilere portföyünde 20’ye kadar mevcut model varyantına erişim sağlıyor. Porsche Passport, üyelerine modeller arasında sınırsız takas sağlayan bir aylık plandır.

Aylık 2,100 dolarlık sabit bir plan olan planın en ucuz versiyonu, üyelere sekiz model çeşidine erişme imkanı sağlıyor. Daha pahalı 3.100 dolarlık bir plan daha yüksek performanslı 12 başka değişken içerir. Pasaport, 595 dolarlık bir aktivasyon ücreti gerektiriyor ve üyelik onayı bir arkaplan ve kredi kontrolüne bağlıdır.

porche 718 Cayman

Passport programından çıkarılan Porsche Drive, lüks SUV’lara ve spor otomobillerine ara sıra erişmek isteyenler için – belki de bir tarih veya hafta sonu kaçamağı için – tasarlanmıştır. Üyeler, Porsche Drive altında en az dört saat boyunca bir Porsche kiralayabilir. Porsche Drive fiyatları bir Macan, 718 Cayman veya Boxster’da dört saat boyunca 269 dolardan 911’in haftalık kullanımı için 2.909 dolara kadar değişiyor. Porsche Drive fiyatlarına vergi veya diğer ücretleri dahil etmiyoruz.

Her iki plana göre, araçlar Passport uygulaması aracılığıyla sipariş edilir ve ardından müşterinin tercih ettiği konumda bir konsiyerj tarafından teslim edilir ve alınır.

porsche passport

Kullanım İstatistikleri

Passport programı ilk olarak 2017’de Atlanta’da başlatıldı. Pilot uygulama sırasında ortalama abonelik yaklaşık dört ay olmuştu. Şirkete göre müşterilerin üyeliğini askıya almasının en yaygın nedeni genişletilmiş seyahat planlarıydı. Bu, aydan aya modelinin müşterilerin arzu ettiği esnekliği sağladığını gösterir.

Porsche’ye göre pasaport kullanıcıları ayda ortalama 2,5 kez takas yapıyor. Şirket ayrıca, üyelerin% 50’sinden fazlasının araçlarını evde çevirdiğini,% 30’unun araçlarını işyerinde değiştirdiğini ve geri kalan borsaların bir kahve dükkanı veya restoran gibi diğer yerlerde olduğunu söyledi.

Programın teknoloji platformu, baştan beri pilotun bir parçası olan Clutch Technologies tarafından yönetilecek. Passport ve Drive’ın genişletilmesi, beş şehirdeki Porsche bayi ortakları için yeni bir rol içeriyor. Bayiler artık, konsiyerj aracı teslimatı ve bakımı da dahil olmak üzere müşteri deneyimini ve filoyu denetleyecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler