Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PowerColor Radeon RX 7900 XTX Red Devil Modeli Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni bir ekran kartı tanıtıldığı zaman, gözümüzü hemen iş ortakları tarafından hazırlanan özel serilere çeviriyoruz. Zira genelde son kullanıcılara ulaşacak olan ekran kartları, iş ortakları tarafından hazırlanan modeller oluyor. Kısa süre önce tanıtılan Radeon RX 7900 XTX modeli için de aynı durum geçerli olacak. Fark ise henüz tüm özel modellerin ortaya çıkmamış olması. En son PowerColor Radeon RX 7900 XTX Red Devil için bir duyuru geldi.

Henüz kartın tüm özellikleri açıklanmadı ama yeni model için ilk görsel paylaşıldı ve haliyle ilk duyuru da yapılmış oldu.

PowerColor Radeon RX 7900 XTX Red Devil Nasıl Bir Tasarım Sunacak?

Görsellerde tabii ki öne çıkan şey tasarım. Teknik özellikler için daha fazla bilgi verilmesini bekleyeceğiz.

Tasarıma baktığımız zaman agresif bir havaya sahip ekran kartı ile karşı karşıya geleceğimizi görüyoruz. Kart 3.5 yuvalı olarak gözüküyor. Tabii ki bu tahmini. 4 yuvalı da olabilir. Görselden anlaşılan bu.

Bunun dışında ön kısımda kısımda 3 fana yer verildiğini görmekteyiz. Fanların her birinde 9 ayrı kanat var ve eski serilere göre bir tık daha büyük gibi geldi.

PowerColor Radeon RX 7900 XTX Red Devil

Ön kısımda en dikkat çeken şey ise ışıklandırma diyebilirim. Zira bu bölümde siyah kasa üzerinde kırmızı LED ışıklar dikkat çekiyor ve karta agresif bir görüntü kazandırmış durumda.

Kaçırmayın: Witcher 3 Next-Gen Geliyor

Kartın arka kapak tasarımına ilişkin ise çok fazla bir bilgi yok. Sadece arka kapak üzerinde bir bölümün görseli var. Bu bölümde de prizma şeklinde bir kırmızı logo dikkatimizi çekiyor. Red Devil logosu dışında genel olarak arka metal plakada da prizma tasarımının kullanıldığını anlıyoruz.

PowerColor Radeon RX 7900 XTX Red Devil

Tabii ki PowerColor Radeon RX 7900 XTX Red Devil  için soru işareti olan çok kısım var. Soğutma performansı nasıl ya da saat hızları ne kadar değişti gibi soruların cevaplarını alamadık. Yeni model Aralık ayında çıkış yapacak deniyor. Aralık ayında detaylı özellikler de belli olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler