Cumartesi, Nisan 20, 2024

Prince of Persia: The Sands of Time Remake, 2022 Yılında Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un Prince of Persia: ilk tanıtımından bu yana iki kez ertelenen The Sands of Time Remake bir kere daha ertelendi.

Oyun 2022 yılında gelmesi planlanıyor, tekrar bir erteleme alır mı bilinmiyor.

3732832 pop

Ubisoft Pune ve Mumbai tarafından geliştirilmekte olan Prince of Persia: The Sands of Time Remake Ocak ayında piyasaya sürülecekti. Ancak yayıncı, çıkışını geçen yılın sonunda Mart ayına erteledi. Akabinde Şubat ayı geldiğinde Ubisoft, oyunu bir kez daha, bu sefer süresiz olarak erteleyeceğini duyurdu.

Orijinal Prince oyuncusu Yuri Lowenthal’ın rolüne geri döndüğü ve Guidestones oyuncusu Supinder Wraich’in Farah olarak rol aldığı ek hareket yakalama ve ses kaydı da oluşturuldu.

Yayıncı, “Ubisoft Forward köşede ve bu zamanı, geçen yıl bize gösterdiğiniz destek için teşekkür etmek için kullanmak istedik” dedi. “Daha önce okumuş olabileceğiniz gibi, Price of Persia: The Sands of Time Remake, Ubisoft Forward’da olmayacak. Oyunumuzun gelecek yıl çıkması için büyük ilerleme kaydediyoruz, ancak henüz herhangi bir ek bilgi paylaşmaya hazır değiliz.” dedi.

Oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. 2022 yılında çıkması planlanan Prince of Persia: The Sands of Time Remake net bir tarihi ne yazık ki yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler