Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PS Plus Aralık 2023 Oyunları Açıklandı! İşte Liste

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay yeni oyunlar veren PS Plus abonelik sistemi, yılın son ayı için tüm üyelere verilecek olan yeni oyunları da açıkladı. Sony tarafından resmi açıklama ile duyurulan listeye bakacak olursak, bu ay maddi değer açısından dikkat çekici oyunlar veriliyor. Peki PS Plus Aralık 2023 oyunları hangileri? Listeye bakalım.

PS Plus Aralık 2023 Oyunları Tam Liste

Her ay olduğu gibi bu ay da açıklanan ilk oyunlar, tüm abonelere verilecek olan oyunlar. Bu 3 oyunda herhangi bir paket farkı yok. Fakat ay içerisinde Extra ve Deluxe paket sahipleri için ekstra oyunlar da sunulacak.

Bu oyuncular için oyun kütüphanesine yeni içerikler ekleniyor. Eğer bir sürpriz olmazsa Essential aboneleri için de ekstra bir öge göremeyeceğiz. Gelelim şimdi listemize. Listeye baktığımız zaman maddi değer açısından oyunların 2.200 TL civarında bir değerleri olduğunu görüyoruz. Burada özellikle Lego 2K Drive yapımı dikkat çekecek diyebiliriz. Tüm oyunları hemen aşağıda sıralıyoruz.

  • Lego 2K Drive – PS5 ve PS4 için
  • Sable – Sadece PS5 için
  • Powerwash Simulator – PS5 ve PS4 için

PS Plus Aralık 2023 oyunları

Oyuncular tüm bu yapımlara 5 Aralık sonrasında erişebilecekler. Bu süreçte eski oyunlar da hesaplardan kaldırılacağını belirtelim. 4 Aralık sonrasında kaldırılacak olan oyunları da hemen aşağı ekledik.

4 Aralık Sonrasında Kaldırılacak Oyunlar

  • Aliens Fireteam Elite
  • Dragon Ball The Breakers
  • Mafia II Definitive Edition
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler