Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PS Plus Ekim 2023 Oyunları Neler? Liste Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay açıklanan liste yenilendi. PS Plus Ekim 2023 oyunları belli oldu. Bu ay açıklanan oyunlar içerisinde dikkat çeken birçok yapımın olduğunu görüyoruz. Maddi değer açısından da değerlendirildiği zaman Ekim ayı biraz daha dikkat çekici olacak diyebiliriz.

PS Plus Ekim 2023 Oyunları ve Detaylar

3 Ekim sonrasında erişime açılacak olan oyunları ve verilecekleri platformları hemen aşağı ekleyelim. Bu arada yeni liste erişime açıldıktan sonra Eylül ayı oyunlarının da erişimden kaldırılacağını unutmayın.

PS Plus Ekim 2023 Oyun Listesi

  • Weird West – PS5 ve PS4
  • Farming Simulator 22 – PS5 ve PS4
  • The Callisto Protocol – PS5 ve PS4

PS Plus Ekim 2023

Açıklanan 3 oyunu da değerlendirdiğimiz zaman, hem eski nesil konsollar için hem de yeni nesil konsollar için oyunların sunulduğunu görüyoruz. Maddi değer açısından değerlendirdiğimiz zaman geçen aylara göre daha iyi bir liste geldi yorumunu yapabiliriz.

Tabii ki bir de katalog oyunlarını beklemek gerekecek. Bu oyunlar hem tüm kullanıcılara sunulan Essential oyunları olarak açıklandı. Muhtemelen yine ay ortasında yeni oyun listesinin açıklandığını göreceğiz. Söz konusu yeni oyun listesinde Deluxe ve Extra oyuncularına yeni yapımlar sunulacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler