Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PS Plus Kasım 2023 Oyunları Açıklandı! Listede Hangi Oyunlar Var?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony’nin popüler oyun servisi PS Plus için Kasım duyurusu geldi. PS Plus Kasım 2023 oyunları resmi olarak açıklandı. Listede bu ay da 3 oyun yer alıyor.

Eski nesil konsol sahiplerinin de seveceği yeni listede, bir de sürpriz karşımıza çıkıyor. Hemen oyunlara ve kapsayacakları konsollara geçiş yapalım.

PS Plus Kasım 2023 Oyunları Neler?

Listede yer alan oyunlar hemen aşağıda. Bu üç oyun dışında Deluxe ve Extra oyuncuları için oyun kataloğu güncellemesi de gelecek. Fakat katalog güncellemesi için zaman var. Muhtemelen ayın ortasında güncelleme sunulmuş olacak diyelim ve tüm kullanıcılar için sunulan oyunların listesine geçelim.

PS Plus Kasım 2023 Oyunları

  • Mafia II Definitive Edition – PS4
  • Aliens Fireteam Elite – PS5 ve PS4
  • Dragon Ball The Breakers – PS4

Oyunlardan da kısaca söz edelim.

PS Plus Kasım 2023 oyunları

Mafia II Definitive Edition

Popüler Mafia serisinin en çok satan oyunlarından biri olan Mafia II için yeniden hazırlanmış bir sürüm. Oyun HD olarak yeniden düzenleniyor ve görüntü kalitesi de arttırılıyor. Yine odakta bir gangsterin hayatı konu ediniyor.

Dragon Ball The Breakers

Raider karşısında hayatta kalmaya çalışan 7 sıradan karakterin hikayesini konu edinen oyun, çevrimiçi asimetrik aksiyon oyunu türünde yer alıyor.

Aliens Fireteam Elite

Yeni nesil konsollar için de sunulan tek oyun olan Aliens, uzaylı yaratıkların evreninde geçen üçüncü şahıs bir hayatta kalma nişancı oyunu. Online olarak da eğlenceli zaman geçirebileceğiniz yapım hem PS5 hem de PS4 için veriliyor.

PS Plus Kasım 2023 oyunları bu şekilde. Bu oyunlar dışında ay ortasında diğer paket üyeleri için açıklanacak oyunları da merakla bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler