Cumartesi, Nisan 20, 2024

PS Plus Kasım Oyunları Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok satan ve satış rakamları ile her geçen gün kar elde eden oyun konsolu Playstation, ücretli üyelik sistemi Playstation Plus için kullanıcılara sunduğu ücretsiz oyunların Kasım ayağı belli oldu. İşte PS Plus Kasım oyunları.

Yakuza Kiwami

Playstation ailesinin sevilen kült yapımı Yakuza, bu ay Playstation Plus için ücretsiz olarak sunuluyor. İlk yapımı Playstation 2 için tasarlanan oyun 11 yıl aradan sonra PS4 platformu için HD kalitede yeniden sunuluyor.

Aksiyon ve suç üzerine hazırlanmış açık dünya oyunu Yakuza Kiwami, bol aksiyonu ve etkileyici hikayesi ile sizlere eşlik edecek. Özellikle çete savaşları, sokak dövüşleri ve intikam tarzında oyunlardan hoşlanıyorsanız, Yakuza Kiwami sizler için iyi bir deneyim olabilir. Oyunun PS Store satış fiyatının 84 TL olduğunu belirtelim.

Bulletstorm: Full Clip Edition

Kasım ayında Playstation Plus oyuncularına özel oyunların ikincisi Bulletstorm: Full Clip Edition. Yine aksiyon, kaos ve şiddet FPS türünde önümüze sunulan yapımda rütbeli bir askeri yönetiyorsunuz. Üstünüzden aldığınız emirlerin gerçek yüzünü gördüğünüzde ise işler değişiyor ve üstünüz artık düşmanınız oluyor.

Yaklaşık 6-7 saat süren aksiyon yapım, PS Store üzerinde 119 TL fiyat ile satılıyor. 

Her iki oyun bu ay PS Plus sisteminde kayıtlı olan oyunculara ücretsiz sunulacak ve üyelik boyunca da kullanıma açık olacak. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler