Cuma, Nisan 19, 2024

PS Plus Ocak 2022 Oyunları Şimdiden Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay PS Plus oyunlarının açıklanmasına alışığız ama bunun bir zamanı var. Oyunlar genelde ay başında ya da önceki ayın son günlerinde açıklanıyor. PS Plus Ocak 2022 oyunları için ise farklı bir durum gelişti.

Aralık ayının son günlerinde açıklanmasını beklediğimiz oyunların neler olduğu sızdırıldı. Sızan listeye bakacak olursak bu ay yine güzel oyunlar bizi bekliyor.

PS Plus Ocak 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Henüz resmi duyurusu yapılmamasına karşın sızdırılan listeye göre bu ay gelecek olan yapımlar şöyle olacak;

  • Persona 5 Strikers ( PS4 konsollar için)
  • Dirt 5 ( PS5 konsollar için ve PS4 konsollar için)
  • Deep Rock Galactic ( PS5 ve PS4 konsollar için)

Kaçırmayın: Steam Kış İndirimlerinde Alınabilecek En İyi Simülasyon Oyunları

Oyunların resmi olarak açıklanması Aralık ayının 29’u gibi olacak. Belki Sony bu sızıntı sonrasında oyunları daha erken açıklayabilir. Ama her ay uygulanan sıra izlenecek olursa dediğimiz gibi oyunların ay sonu duyurulması lazım.

PS Plus Ocak 2022 oyunları

Yapımların duyurusunun ardından ise her zaman olduğu gibi hemen indirmeye açılması söz konusu olmayacak. Ocak ayının ilk haftası içerisinde oyuncular bu yapımları indirebilecekler.

Sony tarafından resmi bilgilendirme de geldiği zaman yine bir üzerinden geçer yazımızı güncelleriz. Belki eklenen oyunlar da olacaktır. Bunun için resmi açıklamayı beklemekte yarar var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler