Perşembe, Nisan 25, 2024

Steam Kış İndirimlerinde Alınabilecek En İyi Simülasyon Oyunları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam kış indirimleri bomba gibi başlamış durumda. Zaten indirimlerin başladığının haberini vermiştik. Zaman kaybetmeden indirimlerde kaçırılmayacak oyun tavsiyelerinden söz edelim istedik. İlk olarak kış indirimlerinde alınabilecek en iyi simülasyon oyunları için bir liste hazırlayalım.

Sonrasında diğer kategoriler için de oyun tavsiyelerinde bulunacağız. Uzatmayacağım ve direkt olarak oyunlarla fiyatlarına geçeceğim.

Kış İndirimlerinde Alınabilecek En İyi Simülasyon Oyunları ve Fiyatları

Listemizde her türden simülasyon oyununa yer vermeye çalışacağım. Genelde oynadığım oyunlardan öneriler vermeye çalıştım. Sizin de simülasyon oyunları için önerileriniz varsa, yorumları beklerim.

Kaçırmayın: Logitech MX Keys Mini Lansmanı Yapıldı

Train Sim World 2 – İndirim Oranı %80 – Yeni Fiyatı 10 TL

Güzel bir tren simülasyon oyunu. Çeşitli yük trenlerinden metrolara kadar kullanabiliyorsunuz. Detaylı lokomotif tasarımları, vagon tasarımları ve dikkat geçen grafikleriyle başarılı bir oyun. Zaten Steam yorumlarında da çok olumlu değerlendirmesi aldığını görüyoruz.

Train Sim World 2

Planet Zoo – İndirim Oranı %75 – Yeni Fiyatı 45 TL

Biraz daha farklı bir simülasyon oyunu arayanlar için güzel seçimlerden biri. Zoo Tycoon yapımcılarının elinden çıkan oyunda, dev hayvanat bahçeleri kuruyorsunuz. Hayvanat bahçenizin inşa edip yönetmek size kalıyor.

Grafikler ve modellemeler açısından da beğendiğim oyunlardan biri. Ayrıca oyunda hemen her detayın düşünüldüğünü de ekleyelim. Eğlenceli ve detaylı bir hayvanat bahçesi simülasyonu olmuş.

Microsoft Flight Simulator Game of The Year Edition – İndirim Oranı %20 – Yeni Fiyat 279 TL

Eğer sisteminiz bu oyunu kaldırıyorsa, mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Çok detaylı bir uçak simülasyon oyunu olan Microsoft Flight Simulator yapımı, hem grafikler açısından muazzam hem de detay derecesi açısından muazzam bir oyun. Biraz sisteminizi yoruyor ama çok eğlenceli bir oyun.

PowerWash Simulator – İndirim Oranı %15 – Yeni fiyat 27,20 TL

FuturLab tarafından geliştirilen ve hala erken erişim aşamasında olan ilginç bir oyun. Amacınız kirleri yok etmek. Elinizde yer alan basınçlı temizleme makinasıyla, nereden kir görürseniz orayı temizlemeye çalışıyorsunuz. Hani Goat Simülatör vardı. Keçiyle oradan oraya koşturuyordunuz. 🙂 O havada ilginç ve eğlenceli bir oyun.

American Truck Simulator – İndirim Oranı %75 – Yeni Fiyat 14,75 TL

ETS 2 tutkunlarının denemesi gereken oyunlardan biri. Bu kez Amerika’da Amerikan tırlarıyla yük taşıyorsunuz. Grafiksel ve oynanış açısından çok fazla fark yok. Ama dediğimiz gibi ETS 2 sevenlerin mutlaka denemesi gereken oyunlardan birisi.

The Sims 4 – İndirim Oranı %88 – Yeni Fiyat 33,59 TL

Bu fiyata kaçırılmayacak olan oyunlardan bir tanesi. Tam bir hayat simülasyon oyunu. Sanal dünyada kendi hayatınızı kuruyor ve yönetiyorsunuz. Yılların eskitemediği nadir oyunlardan birisi. EA Games’in Steam ile anlaşması sonrasında elde ettiğimiz artılardan biri oldu. Öyle ki bu yapıma çok sık indirim gelmiyordu.

https://youtu.be/z00mK3Pxc8w

Cities Skyline – İndirim Oranı %75 – Yeni Fiyat 12,25 TL

Biri şehir kurmak mı dedi? Steam kış indirimleri alınabilecek en iyi simülasyon oyunları içerisinde kesinlikle Cities Skyline olmalı. Tüm altyapısı ile modern şehirler kurmaya çalıştığınız oyun, harika görseller ve ince detaylarıyla dikkat çekiyor. Kendi şehrinizi kuruyorsunuz ve harika manzaralar elde ediyorsunuz. Açıkçası şu an fiyatı da çok iyi.

Jurassic World Evolution 2 – İndirim Oranı %30 – Yeni Fiyat 64,40 TL

Bir devam oyunu olarak karşımıza çıkan Jurassic World Evolution 2, efsane film serisinden esinleniyor. Kendi dinozor parkınızı kuruyorsunuz. Bilim insanları kiralayıp, yeni merkezler kurup dinozor parklarınızı ziyaretçilere açık hale getiriyorsunuz. Güzel bir oyun.

TheHunter Call of the Wild – İndirim Oranı %76 – Yeni Fiyatı 7,68 TL

Yakın zamanda ücretsiz olarak verilmiş yapımlardan biri. Detaylı bir avcılık simülasyon oyunu. Ücretsiz verildiği dönemde oyunu alamayan ve denemek isteyenlerin kaçırmaması gereken kampanyalardan birisi. Özellikle çok oyunculu avcılık deneyimi çok başarılı.

Gas Station Simulator – İndirim Oranı %20 – Yeni Fiyat 25,60 TL

Şimdi hayal edin. Bir benzin istasyonu var. Batmış ve terk edilmiş. Yeniden bu benzin istasyonunu canlandırmaya ve yeni müşteriler kazanmaya çalışıyorsunuz. Hikayeyi sevdiyseniz o zaman Gas Station Simulator tam size göre bir oyun olacak.

Snow Runner – İndirim Oranı %35 – Yeni Fiyat 97,50 TL

Özellikle başarılı bir direksiyon setiniz varsa bu oyunu gerçekten tavsiye ediyorum. G27 serisi ile oynadım ve neredeyse gerçek bir off road deneyimi elde ettim. Oyunda dev araçları sürüyor ve zorlu yol şartlarını aşarak görevlerinizi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Kimi zaman aracınız bataklığa saplanacak kimi zaman bir su birikintisinde kalacak. Uğraşacaksınız. 🙂 Oldukça eğlenceli.

Assetto Corsa – İndirim Oranı %60 – Yeni Fiyatı 6,40 TL

Otomobillere merakı olan herkesin denemesi lazım. Neden simülasyon kategorisine aldık derseniz, araç modellemeleri ve sürüş deneyimi gerçeğe çok yakın. Ama asıl keyfi iyi bir direksiyon seriyle çıkıyor.

MechWarrior 5 Mercenaries – İndirim Oranı %25 – Yeni Fiyat 37,50 TL

Dev robotların hakim olduğu 3015 yılında geçen oyunda, dev robotları kontrol ediyor bir paralı asker şirketini yönetiyorsunuz. Aksiyon dolu bir yapım.

Ace Combat 7 Skies Unknown – İndirim Oranı %75 – Yeni Fiyat 49,75 TL

Fiyatı çok iyi düşen güzel oyunlardan birisi. Oyunda savaş uçaklarını kullanıyorsunuz ve hava savaşlarını yönetiyorsunuz. Modellemeler çok iyi yapıldığı için gerçekçi bir simülasyon oyunu olduğunu söyleyebilirim.

Car Mechanic Simulator 2021 – İndirim Oranı %10 – Yeni Fiyat 36 TL 

Otomobilleri tamir ettiğiniz son derece gerçekçi bir tamir atölyesi simülasyonu. Fiyatı çok düşmemiş ama denenebilir.

Stellaris – İndirim Oranı %75 – Yeni Fiyatı 14,75 TL

Steam kış indirimleri alınabilecek en iyi simülasyon oyunları için son yapımımız Stellaris olacak. Oldukça iyi puanlar alan oyun, bir galaksi simülasyon oyunu. Oyunda birçok gezegen keşfediyorsunuz ve yeni ırklarla karşı karşıya geliyorsunuz. Kendi imparatorluğunuzu genişleterek uzayda hüküm sürmeye çalışıyorsunuz.

Steam Kış indirimleri alınabilecek en iyi simülasyon oyunları için sona geldik. Bir sonraki seride de farklı türlerle devam edeceğiz. Şimdilik görüşmek üzere. Unutmadan sizin de önerileriniz varsa, mutlaka önerileri yorumlarda bekleriz. 🙂

Belki bize de tavsiye edeceğiniz yapımlar vardır. 😉 Burada indirimler 5 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek. Oyun almak isteyenlerin acele etmesini öneririm.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler