Cuma, Mart 29, 2024

Age of Empires IV İnceleme – Alınır mı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Age of Empires IV. Strateji oyunu severler bu adı duymak için uzun bir süredir bekliyordu. Bana soracak olursanız Age of Empires serisi, hele bir de online kısmı olduğunda eskimeyen bir seri ama yine de yeni bir oyun görmek istiyorduk. E sonunda beklediğimiz oyunda geldi. Peki bu kadar beklemeye değer bir oyun mu geldi? Age of Empires IV incelemesiyle oyunu baştan sona ele alacağız.

Beklememize değer bir oyun olmuş mu yoksa bu kez hayal kırıklığına mı uğradık bunun cevabını vermeye çalışalım. Henüz oyunu satın almamış olanlar için de güzel bir fikir vermiş oluruz. Hadi başlayalım.

İstediğiniz Bölüme Geçin. 

Age of Empires IV İncelemesi – 1.Bölüm, Menüler ve Genel Yapı

Age of Empires serisinin her zaman önde olduğunu düşündüğüm bir yönü var. Oyuna girdiğiniz an, tarihi doku güzel bir şekilde gözünüzün önüne getiriliyor ve daha menülerden oyunun atmosferine girmiş oluyorsunuz. Diğer taraftan sadece tarihi dokunun yansıtılması değil, menülerin anlaşılır olması da önemli.

Oyuncular, nasıl bir oyun kurmak istiyorsa bunu rahatlıkla ayarlamalı ve menüler kolay anlaşılır olmalı. Age of Empires IV serisini bu açıdan beğendiğimi söyleyebilirim.

Ana menüde çok güzel bir arka plan görseli var. Dünya haritasına benzer bu görsel oyunun atmosferine girmenizi sağlıyor. Bunun dışında menüler söylediğimiz gibi kolay erişilebilir bir tarzla geliyor.

Age of Empires IV

Üst menüde;

  • Oyna,
  • Topluluk,
  • Öğren,
  • Modlar – Henüz aktif değil. Bölümleri yer alıyor.

Oyna kısmında zaten tek oyunculu modlar, çok oyunculu mod, senaryo kısmı gibi bölümleri görüyorsunuz. Burada oyun kurup sıfırdan kendi oyununuzu da yapabiliyorsunuz.

Öğren kısmında ise oyun hakkında bilgiler veriliyor. Medeniyetler konusunda bilgiler verildiği gibi, başlangıç eğitimine girerek Age of Empires IV’de yeniyseniz yapıyı anlayabiliyorsunuz.

Topluluk kısmı ise işin biraz sosyal kısmı. Oyun hakkında gelişmeler, güncelleme haberleri buradan takip edilebiliyor.

Modlar kısmını sormayın zira henüz yayınlanmamış bir bölüm ve tam olarak ne sunulacağını ben de anlamadım. 🙂

Age of Empires IV

Bu basit yapının ayarlar için de geçerli olduğunu ekleyelim. Ana menüde alt kısım profil bilgilerinizi, bağlantı durumunuza ve ayarlar kısmına ayrılmış. Ayarlar kısmında grafik ayarları başta olmak üzere tüm düzenlemeleri yapabiliyorsunuz.

Mesela artık oyun içinde tuşları özelleştirebiliyorsunuz. Burada da oyunculara avantajlı güzel bir menü yapısı sunulmuş.

Unutmadan, daha menüde çalan soft müzikler oldukça hoşuma gitti. Sesler konusunda Age of Empires serisi her zaman başarılıydı. Yine o başarıyı korumuş.

Bu Kısmın En Büyük Artısı: Türkçe DİL DESTEĞİ!!! Strateji oyunlarında Türkçe dil desteği çok önemli. Age of Empires IV tamamen Türkçe dil desteği ve alt yazı desteğiyle geliyor. Öyle oyunlar var ki İngilizce bilseniz bile karmaşık strateji yapısında oyundan pek bir anlayamıyorsunuz. Bu konuda Age of Empires IV başarılı olmuş.

Evet menüleri ve genel yapıyı hızla geçmek istedim. Çünkü daha çok bölümümüz olacak. 🙂 Biz devam edelim.

2.Bölüm: Oyun Kurma Durumu, Senaryo Bölümü ve Çok Oyunculu Mod

Sırayla gidelim değil mi? Oynanış yapısını merak edenler mutlaka olacaktır ama önce oyun modlarından ve oyun kurma olaylarından söz etmek istiyorum.

Tek Oyunculu Mod Nasıl?

Tek oyunculu modda 3 seçeneğiniz var. Sefer, Çarpışma ve Savaş Sanatı.

Sefer Kısmı

Sefer bölümü, senaryo oynamayı severler için tam tadında bir bölüm. Burada şimdilik 4 farklı senaryo olduğunu görüyoruz. Kesinlikle oynamanızı tavsiye ettiğim bir bölüm. Sırayla oynamanız gerekiyor ki diğer senaryoların kilitleri açılsın. Peki hangi senaryolar var?

Norman Seferi: Age of Empires IV serisinin tarihi resmettiği senaryolardan biri olmuş. Norman Seferi’nin başlangıcını konu olan senaryo, Normandiyalı William’ın İngiltere’yi ele geçirmek için çıktığı yolcuğu ele alıyor. Bu yolculuğun ilk sahnesi Norman Seferi.

Yüzyıl Savaşları: Şu meşhur Yüzyıl Savaşları’ndan söz ediyoruz. Hani her tarih kitabında olan, sınavlarda da soruların çıktığı İngiltere ve Fransa arasındaki meşhur savaş. Bu savaşta Fransa kontrol ediliyor ve akınlar bastırılmaya çalışılıyor.

Moskova’nın Yükselişi: Bu savaşta ise Rusları kontrol ediyorsunuz ve Moğol istilasına karşı ayakta kalmaya çalışıyorsunuz. Yine detaylı güzel bir oynanışı var.

Moğol İmparatorluğu: Cengiz Han dönemini ele alan senaryoda, Moğol kabilelerinin bir araya geldiğini ve dev bir imparatorluk kurduğunu görüyoruz. İşte senaryoda Moğolların yükselişi anlatıyor.

Evet senaryolar bu şekilde. Çeşitli başarımlar kazandığınız senaryolar için söyleyebileceğim şu ki dev savaşlar güzel bir şekilde resmedilmiş. Tamam belki %100 değil ama tarih sahnesinin hissiyatını almanız sağlanıyor.

Age of Empires IV

Çarpışma Kısmı

Bu kısım oyuncuların en çok ziyaret edeceği kısım olacak diye düşünüyorum. İsterseniz ön ayarlar üzerinden hazırlanmış, hazır savaşları başlatabiliyorsunuz.

İsterseniz ise oyun kurma bölümünden kendi ayarlarınızla oyun kurabiliyorsunuz. İsterseniz mutlak yok etme ile zafer ya da kutsal mekanların ele geçirilmesiyle zafer gibi seçenekleriniz var. Oyun ayarları size kalmış.

Age of Empires IV

Savaş Sanatı Kısmı

Son bölüm biraz daha eğitim odaklı olarak öne çıkan bir bölüm. Bu bölümde hazır savaşlarla size oyun öğretiliyor. Denenebilir bir kısım.

Age of Empires IV

Tek Oyunculu Bölümün En Büyük Artısı: Senaryoların işleyişi güzel olmuş. Oyun kurma ayarlarında belki daha fazla seçenek olabilirdi ama senaryolar, tarih tablolarından sahneler gibi.

Çok Oyunculu Mod Nasıl?

Age of Empires IV incelemesi yapıyorsanız, çok oyunculu modu ele alacaksınız. 🙂 Peki çok oyunculu mod nasıl? Oyuncular yine burada çok zaman harcayacak eminim.

Hızlı Savaşlar Bölümü

İki seçeneği olan hızlı savaşlar bölümünde, isterseniz oyunculara karşı isterseniz de başka oyuncularla bir olarak yapay zekaya karşı mücadele edebiliyorsunuz.

Oyun yapısını seçtikten sonra oyun aramanız gerekiyor ve kısa süre içerisinde bir oyun bulunuyor. Burada harita seçimi falan otomatik yapılıyor.

Özel Bölümü

Özel alanında da ise özel olarak kurulmuş odalara katılabiliyorsunuz. Ya da ayarları sizin belirlediğiniz odaları da kurabiliyorsunuz. Diyelim ki sadece arkadaşlarınızla oynayacaksınız, özel bir oda kurun arkadaşlarınızı davet edin gibi artılar var.

Age of Empires IV

Gözlemle Bölümü

Bu bölümde ise sadece savaş gözlemleri yapılabiliyor. Diğer oyuncular oynarken, siz de bu oyunu izleyebiliyorsunuz.

Sıralı Bölümü

Henüz aktif değil. O yüzden ben de sizin gibiyim ve bu kısmı tam bilmiyorum. 🙂

Çok Oyunculu Kısmın En Büyük Artısı: Açıkçası birine karşı strateji savaşı vermek çok zevkli. Hızlı savaşları tavsiye ediyorum. Hızla oyun bulabiliyorsunuz ve gerçekten eğlenceli bir yapısı oluyor. Dişinize göre bir rakip gelirse tadından yenmez.

Age of Empires IV

Age of Empires IV incelememiz için 2.bölümün de sonuna geldik. Bu bölümden sonra artık oyuna yavaş yavaş geçiyor. Yani oyun içi dinamiklere, yapıya, sevdiğimiz sevmediğimiz noktalara. Ama ondan önce bir durağımız daha olacak.

3.Bölüm: Medeniyetler ve Kültür Yapısı

Burada oyuna hem övgü hem de eleştiri getirmek istiyorum. Bir kere Age of Empires IV ile daha önce görmediğimiz medeniyetleri, daha doğrusu medeniyet yapısını görme fırsatımız oldu.

Ama sadece 8 medeniyet var. Bu benim açımdan az geldi. Neden böyle bir seçim yapıldığı konusunda da fikrim var. Muhtemelen DLC’lerle beraber yeni medeniyetler görmeye devam edeceğiz.

Age of Empires IV

Bana Göre Şu An Neden Daha Fazla Medeniyet Yok?

Burada bir araya girmek istedim. Tamamen kendi fikrim ama oyunda 8 medeniyetle çıkış yapılması konusunda bir düşüncem var. Oyunda yer alan her medeniyet, ayrı ayrı ele alınmış. Evet ortak noktalar var ama kültürler farklı farklı detaylı olarak değerlendirilmiş.

Mesela Moğollar’da taş ocağı kurmuyorsunuz da taş madeninin üzerine oba koyuyorsunuz o size taş veriyor.

Çin olduğunuz zaman yiyecek için tarla kurabiliyorsunuz. Diğer oyunlarda da medeniyetlerin farklı özellikleri vardı ama bu kez farklar konusunda çok daha fazla detaya inilmiş. Haliyle oyunun çıkışı için 8 medeniyet yeterli görülmüş.

Oyuncular yeni DLC gelene kadar mevcut medeniyetlerin yapısını kavrayacaklar ve farklarını daha iyi anlayacaklar.

Age of Empires IV

Hangi Medeniyetler Var?

Age of Empires IV içerisinde yer alan 8 medeniyetten ve kısa kısa özelliklerinden söz edelim.

Age of Empires IV

Rus

Büyümeye ve genişlemeye odaklı bir yapısı olan Rus medeniyetiyle oyunu oynamak, bazı önemli avantajları da beraberinde getiriyor. Diğer medeniyetlerde olduğu gibi 4 farklı çağ ele alınıyor.

I.Çağ: Norman ve İskandinav etkisinde Slav

II.Çağ: Bizans etkisi ile Rus çağı

III.Çağ: Moğolların etkisinin düştüğü çağ

IV.Çağ: Muscovy Duchy yükselişi çağı

Özel Askerleri ve Birimleri

  • Savaşçı Keşiş: Birimlerin savaş yeteneklerini geliştiren, kalıntıları toplayabilen ve kutsal yerleri ele geçirebilen birim.
  • Atlı Okçu: Kale çağında gelen atlı okçu, Rus medeniyetinin güçlü askerlerinden.
  • Streltsy: Hafif barutlu piyade birimi. Rus medeniyetinin önemli silahlarından.

Age of Empires IV

Roma İmparatorluğu

Ekonomik büyüme konusunda en hızlı medeniyetlerden biri olarak oyuna eklenen Roma, daha çok piyade tabanlı bir medeniyet. Köylülerin toplama birimini arttırıcı Prelate’leri ile oyunda ekonomik olarak daha hızlı büyüyor. Ayrıca duvarları ve yapıları da diğer medeniyetlere göre sağlam tutulmuş.

Özel Askerleri ve Birimleri

  • Prelate: Yakında yer alan orduları iyileştirme özelliğine sahip. Roma’nın birimlerinden.
  • Landsknecht: İki elli dev bir kılıca sahip piyade birimi. Etki alanı hasarında çok iyi.
  • Surlar ve Zırhlar: Askerlerin zırhları ve surlar oldukça güçlü.

Age of Empires IV

Çin

Barut gücü ve etkileyici yapılarıyla dikkat çeken bir medeniyet olmuş. Oyunda çeşitli birim bonusları ve güçlü barut birimleri gibi artılara sahipler.

Özel Askerleri ve Birimleri

  • İmparatorluk Yetkilisi: 4 adet alınabiliyor. Ek altın toplanmasını sağlıyor.
  • Ateş Mızrakcısı: Yuan Hanedanlığı üyesi olarak gösterilen ateş mızraklı bir süvari birimi.
  • Arı Yuvası: Roket patlamaları sunan güçlü bir kuşatma birimi.

Age of Empires IV

İngiliz

Okçularıyla öne çıkan medeniyet, güçlü surları ve uzun okçularıyla oyunda ciddi bir savunma gücüne sahip olarak dikkat çekiyor. Ayrıca yerleşik düzeni sayesinde gıda toplamak daha basit.

Özel Askerleri ve Birimleri

  • Köylü: Diğer medeniyetlerden farklı olarak burada köylü, menzilli yay saldırısı yapabiliyor. Ayrıca hafif dövüş yetenekleri de var.
  • Uzun Okçu: Çağının en tehlikelileri. Çeşitli yükseltmelerle beraber savaş alanında en güçlü birimlerden biri oluyor.
  • Man at Arms: Esktra zırhı olan ve yükseltmelere daha erken çağda erişen bir birim.

Age of Empires IV

Delhi Sultanlığı

Teknoloji yeniliklerde ön plana çıkan bir medeniyet olarak yansıtılmış. Araştırm ve savunma yanı güçlü. Hızlı bir şekilde teknolojik ilerlemelere geçebiliyorsunuz.

Özel Askerleri ve Birimleri

  • Bilgin: Araştırma ve teknoloji güncellemelerini hızlandırmak için yararlanılan birim.
  • Savaş Fili: Yüksek sağlığı ile dikkat çeken başarılı bir yakın dövüş birimi.
  • Kuleyle Savaş Fili: Menzilli saldırılar yapılabilecek savaş fili birimi. Savaş fili üzerinde okçu kuleleri bulunuyor.

Age of Empires IV

Moğollar

Askeri stratejiler konusunda çok iyi ve çok hızlı genişleyebilen bir medeniyet olarak gözüküyor. Mesela grup sınırı yüksekten başlıyor. Ama tarla gibi artıları yok. Bunun yerine göçebe merkezlerinde koyun üreten yiyecek kaynakları var. Daha çok erken çağda başarılı ve hızlılar.

Özel Askerleri ve Birimleri

  • Han: Orduyu destekleyip güçlendirebilecek özel bir atlı okçu birimi. Rakipleri geri püskürtülmesi konusunda etkili.
  • Mangudai: Moğol ordusunun ünlü askerlerinden. Vur kaç taktiklerinde kullanabileceğiniz hızlı atlı okçu birimleri.

Age of Empires IV

Abbasi Hanedanı

Benzersiz yükseltmeler ve araştırma yeteneklerine sahip olan bir medeniyet olarak oyuna eklenmiş. Yükseltmeleri oyun ögelerini etkilediği gibi hızla öne çıkmanızı da sağlıyor.

Özel Askerleri ve Birimleri

  • Deve Okçuları: Süvariye karşı bir süvari birimi. Saldırı menzili çok daha geniş. Daha yüksek hasarlı ve düşman süvarilerine karşı etkili.
  • Imam: İlhan verici bir lider olarak eklenmiş birim.

Age of Empires IV

Fransa

Süvarileri ve birimlerindeki yüksek zırhlarla öne çıkan bir medeniyet olarak oyuna eklenmiş. 100.yıl Savaşları döneminin birimlerinin de yer aldığını görüyoruz. Modern ve altyapısı sağlam bir medeniyet olarak gelişimi hızlı gözüküyor.

Özel Askerleri ve Birimleri

  • Kraliyet Şövalyesi: Ağır zırhlı bir süvari birimi. Yenmek oldukça zor.
  • Arbelatçı: Menzilli savunma birimleri konusunda en iyilerinden biri. Duvarların üzerinde konumlandırılabilir.
  • Top: Hareketli toplar bir kuşatma silahı olarak kullanılıyor. Diğer toplar gibi paketlenip açılması gerekmiyor.

Age of Empires IV

Age of Empires IV medeniyetler incelememiz için sona geldik. Benim tavsiyem medeniyetlerin öğretici özelliklerini denemeniz ve özellikle çoklu oyuncu modunda, kendinize en uygun stratejiye sahip olan medeniyetle ilerlemeniz. Çünkü karşılaşmalar bir hayli zorlu oluyor. 🙂

4.Bölüm: Oynanış Yapısı Nasıl? Oyun Başarılı mı?

Buraya kadar olan kısımda aslında oyunu tanımış olduk. Şimdi oyun hakkında değerlendirmelerime geçiyorum.

Hızlı İlerliyor: Age of Empires serilerinde bir işleyiş var. Nedir o çağlar ve gelişim. Oyunda çağlar atlayarak gidiyorsunuz ve her seferinde askeriniz yapılarınız gelişiyor. Ama Age of Empires IV için bu yapı hızlı tutulmuş. 4 çağ var ve kısa sürede 4.çağa çıkmak mümkün. Belki biraz daha detay verilebilir ve çağ sayısı biraz daha arttırılabilirdi. Ama gelişme güzel.

Age of Empires IV

Animasyonlar ve Grafikler: Grafikler bariz bir şekilde iyileştirilmiş. Modellemeler daha iyi. Yapı kurarken, savaşırken, madenlerde animasyonlar da iyileştirilmiş. Hatalar yok mu? Var elbette ama genel yapı animasyonlar ve grafikler için başarılı diyebilirim.

Age of Empires IV

Diploması ve Kültürel: Bu yönü konusunda eleştirim var. CIV 6 serisini oynamış biri olarak, diplomasi ve kültürel yapı noktasında oyun bana noksan geldi. Eksikleri var. Bu yöne biraz daha gitmek oyunu zenginleştirebilirdi.

Yapay Zeka: Kesinlikle çok daha başarılı. Tek oyunculu modda şunu gördüm. Bir adada savaşıyordum ve gemilerimi düşmanın üzerine göndermiştim. İki şey dikkatimi çekti. Yapay zeka standart savaş gemilerinden önce alev yüklü patlayıcı gemileri gönderdi ve gemilerime zarar verdi. Sonrasında ise hem arkadan hem önden gemilerle beni çevirdi. Rastlantı olduğunu düşünmüyorum ve yapay zekanın ciddi şekilde geliştiğini görüyorum.

Age of Empires IV

Aynı Tadı Veriyor mu?: Age of Empires’ın tüm serisini oynamış biri olarak evet aynı tadı veriyor. Modernleştirilmiş bir oyun gibi olmuş. Yine gıda yetiştireceğim, altın bitti, odun bulun diye koşturuyorsunuz. Bir yandan savaşırken bir yandan bunları dengeliyorsunuz. Tıpkı geçmiş oyunlarda olduğu gibi.

Online Oyun Çok Zevkli: Online maçlar gerçekten zevkli oluyor. Hızlı karşılaşmalarda saatlerce mücadele edip yenişemediğim oldu. Gerçekten online mücadeleler güzel. Hele bir de takım arkadaşlarınız varsa ve karşı tarafta da bir takım varsa, o zaman tadından yenmez.

Age of Empires IV

Çevre ve Haritalar: Burada da bir eleştirim olacak. Biraz daha çeşitlilik artsa güzel olacak. DLC’ler ve güncellemelerle harita konusunda da çevre konusunda da çeşitlilik artar diye düşünüyorum.

Duvarlar ve Binalar: Modelleme olarak çok daha iyi. Artık duvarlar işe yarıyor diyebilirim. Bir de binalar yıkıldığı zaman tamamen ortadan kaybolmuyor. Bunun da başarılı olduğunu söylemek lazım.

Deniz Savaşları: Çok abartılmamış. Yeterli diyelim. Eğlenceli ama çok fazla gemi çeşidi yok.

Age of Empires IV

Asker Çeşitliliği: Age of Empires IV için de eski seriler gibi belli asker tipleri var. Her medeniyetin kendi özel asker türleri dışında piyade, atlı ve okçu üzerine kurulu sistem devam ediyor.

Müzikler ve Sesler: Her zaman olduğu gibi oldukça başarılı geldi. Serinin tüm oyunları bu konuda iyiydi.

Kuşatma Birimleri: Askerlerin savaş meydanında kuşatma birimleri inşa etmesi mümkün kılınmış. Ayrıca burada çeşitlilik çok. Onun için kuşatma birimleri konusunda başarılı bir savaş dinamiği oluşturulmuş diyebilirim.

Age of Empires IV

Çağ Sistemi Değişmiş: Artık çağ değiştireceğiniz zaman işçilere geliyorsunuz ve o çağın yükseltmesini seçerek yapısını inşa ediyorsunuz.

Müttefiklerle ve Rakiplerle İletişim: Bu konuda gayet iyi. Oyun sırasında chat yapabiliyorsunuz. Dostlarınızdan belli yerlere saldırması ya da koruması talebi gönderebiliyorsunuz.

Ordu Düzenleri Geliştirilmiş: Orduları düzenlemek oldukça kolay. Savaş taktikleri yapabilecek şekillere geçebiliyorsunuz.

Optimizasyon Nasıl?: Age of Empires IV incelemesinde bu kısmı geçmeyeceğim. Oyunu ilk aldığım zaman, garip bir kare hızı sorunu yaşadım. Harita içerisinde hareket ederken atlamalar yaşanıyordu. Ama sonra 15 Kasım civarlarında bir güncelleme geldi ve sorun büyük ölçüde çözüldü. Optimizasyon mükemmel, üst seviye diyemem ama ben çok bariz bir sorun yaşamadım. Zamanla daha da iyileştirilecektir.

Age of Empires IV

Tabii ki burası sistem gereksinimleriyle de alakalı bir konu. Onun için Age of Empires IV sistem gereksinimleri yazımızı da buraya ekliyoruz.

Artık son sözlere doğru geliyorum. 🙂 Umarım aklınızda oyuna ilişkin bir fikir oluştu. Şimdi son sözlerimizi verelim ve “Alınır mı?” sorusunu cevaplayalım.

Age of Empires IV

Age of Empires IV Alınır mı? Son Sözler

Her zaman olduğu gibi olaya fiyattan gireceğim. Steam üzerinden kontrol ettiğimde oyun hala 299 TL. Evet yüksek bir fiyat ama son dönemde tüm oyunlar yüksek fiyatla satılıyor. Yakın zamanda GTA’nın yenilenmiş üçlü paketi geldi 500 TL üzeri. FIFA deseniz aynı. Döviz kurundan dolayı bir artış var.

Alır mıydım ( ki aldım zaten 🙂 ) alırdım. Bütçe varsa ve strateji tutkunuysanız kaçırılmayacak oyunlardan. Evet eksiklikleri var. Geri planda kaldığı noktalar var. Ama yıllar sonra gelen bir oyun için herhalde firma güncelleme desteğini kesmeyecek.

Zaten bir yol haritası da bulunuyor. Buna göre oyuna daha fazla şeyler eklenecek. Özellikle medeniyetlerin çoğalması ve haritaların artması güzel olur.

Artıları 

  • Grafikler başarılı olmuş. Modellemeler eski oyunlara göre iyi
  • Yapay zeka daha iyi. Oyun dinamikleri başarılı.
  • Age of Empires yapısı bozulmadan oyun modernleştirilmiş.
  • Çoklu oyuncu modu oldukça eğlenceli.
  • Her medeniyetin farklı yönleri var ve bu şekilde oyuna yansıtılmış.

Eksileri 

  • Medeniyet sayısı arttırılabilirdi. Güncelleme ya da DLC ile gelir diye düşünüyorum.
  • Harita çeşitliliği artması lazım.
  • 4 çağ az geldi. Çağ sayısının artmasını ve oyunun biraz daha kapsamlı gelişme süreci sunmasını isterdim.
  • Bazı hatalar var. Güncellemelerle çözülecektir. İlk güncelleme bazı sorunları çözdü bile.

Multiplayer Oynanış Videosu 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler