6 Mayıs tarihinde oyun için bir fragman yayınlanmıştı. Yayınlanan fragmanın açıklamasında Those Who Remain oyununun 28 Mayıs tarihinde belirlenen platformlarda yerini alacağı belirtilmişti ve aynen belirtildiği gibi oldu.
Oyun şu anda Steam üzerinde %10 indirimde!
32 TL’lik indirimsiz satış fiyatı olan oyun, 12 Haziran’a kadar %10 indirimle 28,80 TL’den satışa sunuldu. Tek oyunculu oynanabilen bir oyun olan Those Who Remain, şu anda Steam üzerinde 60 tane inceleme ile “Karışık” değerlendirmesine sahip.
Oyunu satın alanların yarısı oyunu tavsiye etmiyor. Bunun en büyük sebebi muhtemelen oyunun daha dün çıkış yapmış olması. Yeni çıkan birçok oyunda ilk günlerde veya haftalarda çeşitli hatalar meydana gelebiliyor. Bu büyük bir problem değil elbet ama bazı oyuncular bu tür durumlara karşı takıntılı olabiliyor.
Oyun bizi Dormont adı verilen ıssız bir kasabada karşılıyor. Edward adında bir karakterle hayat bulacağız ve sıradan bir gecede Golden Oak adlı bir Motel’e giriş yaparak karakterimizin hayatının bir anda nasıl değişeceğini göreceğiz.
Karakterimiz birçok rahatsız edici şeyle karşı karşıya kalacak. FPS modunda oynayacağımız oyunda yaşayacağımız korku hissi tavan yapacaktır. Oyunda ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Zaten korku oyunlarında yazılarla çok fazla haşır neşir olamıyoruz. Bunun en büyük sebebi sürekli korkmak ve ne yapacağımızı şaşırmak.
Those Who Remain sistem gereksinimleri
Minimum:
- İşletim Sistemi: Windows Vista 64-bit
- İşlemci: Core i3 2.4Ghz
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX260 / AMD Radeon HD 5750. OpenGL 3.3
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 9 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
- İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
- İşlemci: Core i5 / AMD FX 2.4Ghz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX480 / AMD Radeon HD5970. OpenGL 3.3
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 9 GB kullanılabilir alan
Those Who Remain Official Trailer
