Cuma, Nisan 19, 2024

PUBG Mobile 2 Ortaya Çıktı! İşte İlk Bilgiler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil Battle Royale oyunlarında rekabet üst düzey. Bu alanın en iyi oyunu denilen PUBG Mobile artık tek başına değil ve rakip çoğaldıkça geri planda kalmaya başladı. İddialara göre yapımcılar yapımın tekrar liste başına oturması için yeni oyun hazırlıklarına başladı. PUBG Mobile 2 olarak isimlendirileceği iddia edilen oyun için ilk bilgiler de Weibo’da yer aldı.

İsmini vermenin doğru olmadığını düşünerek sızıntı yapan hesabın ismini vermeyeceğim (zaten görselde göreceksiniz. 🙂 ) ama kaynağa göre oyun çok yakın. Hatta o kadar yakın ki önümüzdeki hafta ilk tanıtım yapılacak.

PUBG Mobile 2 için neler biliyoruz?

Weibo üzerinden paylaşılan gönderiyi baz alacak olursak, oyunun nasıl olacağı da belli. Bir devam oyunu değil de bir gelecek oyunu olacak. Hani o bilim kurgu filmlerinde 2050-2060’lı yıllarında geçen dünya var ya işte PUBG Mobile 2 oyunu da o dünyayı sunacak. Oyun gelecekte geçecek. 2050’li yılların konu edineceği iddiası var.

Hatta bu yapının oyuna da yansıyacağı açıkça söyleniyor. Etrafta dolanan dronelar, yeni silahlar, kaçabileceğimiz sığınaklar, geleceği tema alan haritalar gibi ögeler olacak.

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1364064366316822529

Hem Android hem de iOS kanadında karşımıza çıkacak olan oyunun, teknik açıdan nasıl yenilikleri olacağını ise bilmiyoruz. Teknik açıdan kastım grafikleri ya da oyun yapısı gibi.

Şu an bu detayları veren Weibo hesabından gönderi kaldırılmış durumda. Resmi bir açıklama da yok. Haliyle şimdilik iddialar devam ediyor diyelim. Söylenene göre çok beklemeye gerek yok. Eğer tanıtım yapılırsa biz de oyunu inceleriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler