Salı, Nisan 23, 2024

PUBG Mobile içinizi üşütücek güncellemesi ile karşınızda

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG Mobile içinizi üşütecek bir güncelleme ile karşınızda. Bu güncelleme ile beraber oyuna Kutup Modu adında yeni bir mod eklendi. Kutup Modu ile  artık düşmanlarınızın yanı sıra birde soğuk hava ile mücadele edeceksiniz.

Kutup Modu neler içeriyor

Kutup Modu,  EvoGround oyun seçiminin bir bölümü olarak bizlere sunuluyor. Bu modu oyuncular Vikendi haritasında oynayabilecek. Oyun içinde düşmanla savaşmanın yanı sıra, zaman zaman çıkan kar fırtınalarına karşı vücut sıcaklığınızı korumak zorundasınız. Eğer başaramazsanız belli bir hasar alıyorsunuz.

pubg kutup.

Vücut sıcaklığınızı korumak için belli yöntemler var. Bulduğunuz bir çakmak ile kapalı alanda ateş yakabilir veya yakaladığınız vahşi tavukların etlerini pişirerek ısınabilirsiniz. Ayrıca oyuna eklenen ısıtıcı paketlerini de kullanabilirsiniz.

pubg güncellemee

Drone ve snowboard  bu moda eklendi

PUBG Mobile , yeni oyun moduna ek olarak oyuna drone eklemeyi de ihmal etmedi. Drone çevrenizi daha iyi görebilecek ve düşmanlara karşı avantaj sağlayabileceksiniz. Daha önce Kış Festivali ile oyunda olan snowboard’lar ise tekrardan oyuna eklendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler