Cuma, Mart 29, 2024

PUBG Mobile Artık Resmen iOS ve Android’de

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa süre içerisinde Steam‘de En çok satan oyunlar arasına giren PUBG, İlk senesinin ardından PUBG Mobile adı ile iOS ve Google Play’e eklendi. Kısa süre önce sadece Çin sunucuları ile beta sürecine giren PUBG şimdi mobil platformlardaki yerini aldı. Peki PUBG Mobil nasıl indiriyoruz? Gelin hep birlikte detaylara bakalım.

1 Senede 32 Milyon Oyuncu

Steam’ de 1 sene içerisinde 32.943.451 kişi tarafından satın alınan ve oynanan oyun, CS:GO gibi oyunları tahtından etmeyi başardı. Tencent tarafından yayınlanan PUBG, 13 Mart itibari ile indirmeye sunuldu. PUBG mobil 1 haftada 100 bin indirmeye ulaştı. Biliyorsunuz, geçtiğimiz aylarda Xbox One içinde çıkan oyun henüz Playstation için çıkmadı.

PUBG mobil ile birlikte toplamda 4 platformda indirmeye sunulan PUBG, PC ve Xbox One’ın aksine mobile ücretsiz olarak sunuldu. Bilmeyenler için ufak özet geçelim; PUBG bir hayatta kalma oyunudur. Toplamda 100 oyuncu ile oynanan ve oyuncuların uçaktan atlayıp hayatta kalmak için savaştıkları bol heyecanlı bol aksiyonlu bir oyun. PUBG Mobile versiyonunda ise sesli iletişim kısmı ihmal edilmemiş. Android versiyonu 818 MB iOS versiyonu 892 MB olan PUBG Mobile birçok kolaylık sunuyor.

“Boyutlar Sizce Normal mi?”

PUBG Mobile size kolaylık olması için yerdeki eşyaları veya drop içerisindeki eşyaların önemli olanlarını direkt olarak alarak sizi zahmetten kurtarıyor. Kask, Zırh, Silah mermisi gibi birçok şeyi yerden aldığı gibi, silahların eklentilerini yerden alınca otomatik takıyor.

Birçok mobil oyunda olduğu gibi çoğu sürüş mekaniği bile benzeyen oyunu kolaylıkla kavrayabilirsiniz. En baştan söylemekte fayda var, PUBG Mobile ile Steam üzerinden oynadığımız PUBG hesapları ayrı. Yani sizin Steam üzerindeki eşyalarınız kıyafetleriniz bu oyunda maalesef yok!

PUBG mobile android ios

PUBG Mobile Hangi Cihazları Destekliyor?

iOS tarafında iPhone 5S ve üstü modelleri desteklerken, Android tarafında 500’den fazla cihaza destek veriyor. Android 5.1.1 Lollipop ve üzeri bir sürüme sahipseniz ve en az 2 GB RAM varsa rahatlıkla Android telefonunuzdan PUBG Mobile oynayabilirsiniz. İlk oyuna girdiğinizde Botlar ile oynatarak size oyunun çoğu mekaniği ve temel kavrama konusunda yardımcı oluyor.

Eğer oyunu indirmek istiyorsanız hemen aşağıdaki linklerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler