Cuma, Nisan 26, 2024

PUBG Mobile’a yeni güncelleme ile birlikte Livik haritası eklendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG Mobile 0.19.0 güncellemesi ile oyunculara Livik haritasını sundu. Oyuna gelen güncellemeler her geçen gün oyuncuların beğenisini topluyor. Bakalım 0.19.0 güncellemesi ile birlikte oyuna daha ne gibi şeyler eklenmiş.

Livik haritasında maçların süresi kısa olacak!

52 oyuncuyla birlikte oynadığımız bu haritada maçlar 15 dakika sürecek ve haritanın boyutu diğer haritalara göre daha ufak. Gayet güzel bir harita olmuş çünkü 15 dakika süren bir maçı herkes sevecektir diye düşünüyorum.

PUBG Mobile Livik Map 2

Bunların haricinde haritaya P90 Hafif Makineli ve Mk12 Nişancı Tüfeği silahlarının eklendiğini belirtmek isterim. Ekstra bir şey daha var o da haritaya özel eklenen Canavar Kamyon. Haritanın arazisine uygun olsun diye eklenen Canavar Kamyon ile birçok oyuncu keyifli dakikalar geçirecektir diye düşünüyorum.

Tabii Livik haritasının şu anda beta aşamasında olduğunu belirtmeden geçmek olmaz. Tüm bunlara ek olarak iki farklı yenilik daha mevcut. Birincisi güncelleme ile birlikte oyuna takım kurma platformu eklenecek. Bu özellik ile beraber oyuncular kendilerine uygun takım arkadaşları bulabilecekler. İkinci yenilik ise oyuna eklenen eğlence parkı güncellemeleri.

PUBG Mobile Livik Map

PUBG Mobile için gerçekten güzel güncellemeler ve bu güncellemeler ile birlikte güzel yenilikler getiriliyor. PUBG Mobile oyuncularını bu güncellemeler ile sevindirmiyorlar değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler