Cumartesi, Nisan 20, 2024

PUBG’nin 8.1 güncellemesinin detayları ve tarihi açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ulaştığı kitleler ile dünya çapında bilinen efsane oyun PUBG‘nin 8.1 güncellemesi bugün yayınlandı. Güncellemenin yayınlanması ile oyuna birçok yenilik yapılmış oldu. İsterseniz bu güncellemenin detaylarına geçelim.

PUBG’ye, 8.1 güncellemesi ile yapılan yenilikler nelerdir ?

Sezon 8’e güzel bir şekilde başlamak isteyen PUBG oyununun yapımcıları, oyuncu geri dönüşlerini de dikkate alarak birçok yenilik yaptı. Bu güncelleme ile Sanhok haritasının birçok alanı yenilenerek geliştirildi.

PUBG 8.1

PUBG

Güncellemenin bir diğer detayı ise benim dikkatimi çekmeyi başaran Ganimet Kamyonu oldu. Sanhok haritasında gezecek olan bu kamyona verdiğiniz zarar ile orantılı olarak ganimetler düşüreceksiniz. Eğer kamyonu tamamen yok etmeyi başarırsanız farklı kaplamalara ve eklentilere sahip silahlar sizlere verilecek.

Ganimet Kamyonu PUBG

Tüm bunlardan ayrı olarak oyunda bulunan benzin bidonları da geliştirildi. Artık yere döktüğünüz benzin zemin ile daha iyi bütünleşecek ve fark edilmesi biraz daha zor olacak.

Bir diğer detay ise C4 bombasının Sanhok haritasından kaldırılması oldu. Hava olaylarının da iyileştirildiği Sanhok’ta tüm takipçilerimize başarılar dileriz.

Güncellemeyi oynamak isteyen oyuncular için tarihleri kısaca paylaşalım. Bu güncelleme, PC oyuncuları için 15 Temmuz tarihinde, konsol oyuncuları için ise 20 Temmuz tarihinde test sunucularına gelecek. Daha sonra Sezon 8, PC oyuncuları için 22 Temmuz tarihinde ve konsol oyuncuları için 30 Temmuz tarihinde başlayacak.

PUBG 8.1 Benzin bidonu

Güncellemenin detaylarını kısaca sizlere aktarmaya çalıştığımız haberimizin detayları burada son buluyor. Daha detaylı bilgi almak isterseniz buradan güncelleme notlarına gidebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler