Cuma, Mart 29, 2024

PUBG’nin Yapımcısı Olan BlueHole Yeni MMORPG Oyununu Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Onu biz ilk olarak PlayerUnkown’s Battlegrounds olarak tanıdık. Sonra ‘bu nasıl bir isim olm ?’ yorumları yaparak her yerde konuşmaya başladık. Ardından bir baktık ki, PUBG’nin birer parçası haline gelmişiz. Evet BlueHole‘dan bahsediyorum. Adamlar kısa süre içerisinde dünya genelinde milyonlarca oyuncuya ulaştı. Şimdi ise yeni MMORPG oyunları olan Ascent: Infinite Realm ile geliyorlar.

Oyun Neler Sunuyor ?

Yine online olarak takımlar halinde bir savaşın ortasında kendisinizi hissedeceksiniz. Orta çağ dediğime bakmayın sakın. Aynı zamanda o devirde uçabilirken, aynı zamanda da büyük yaratıklar ile mücadele ediyoruz. Sanki teknoloji bolluğunda yaşıyormuş gibi, ama eski çağdaymış gibi. Anladınız siz..

20 milyon aktif oyuncudan sonra elindeki fırsatı değerlendirmek isteyen firma, Ascent: Infinite Realm oyunu ile oyun severlerin karşısına çıkıyor.  O değil de videoda ejderha kanatlarından yapılmış uçan gemi gördüm. Yanlış mı gördüm diye ikinci kere aynı yeri tekrar oynattım, yok abi adamlar değişik bir karma yapmışlar.

ascent infinite realm 002

Ne Zaman Çıkacak ?

Oyun henüz yapım aşamasında olduğu için kapalı beta versiyonunun 2018 yılının Şubat ayında Steam platformu üzerinden yayınlanacağı belirtiliyor. MMORPG olduğu için, son zamanlarda bu tarafta artan bir açığı nasıl dolduracaklar açıkçası merak ediyorum. En yakın rakibinin ise Black Desert Online olacağını düşünüyorum.

Dilerseniz lafı daha fazla çevirmeden, Ascent: Infinite Realm oyununun yayınlanan fragmanı ile baş başa bırakalım. Oyun hakkında merak ettikleriniz varsa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz hocalar.

Video

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler