Pazar, Mayıs 19, 2024

Quake 2’nin Remastered Versiyonu Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Quake 2‘nin Remastered versiyonu çıktı. Quake serisi ilk çıktığı günden bu yana çok sevilen FPS oyunlarından oldu. Serinin ilk oyunu olan Quake 1, 1996 yılında çıkmıştı. Çıktığı yıl PC oyuncuları oyunu çok sevmiş ve oyunu fazlasıyla oynamışlardı. İlk oyunun Remastered hali de 19 Ağustos 2021’de piyasaya çıkmıştı. Oyuncular ise Remastered‘ı beğenmişlerdi.

quake 2

Serinin ikinci oyunu olan Quake 2 ise ilk oyunun çıkışından bir yıl sonra çıkış yapmıştı. Oyun, 1997 yılında oyuncularla buluşmuştu. Bu oyunu da oyuncular çokça beğenmiş ve başarılı bulmuştu. Oyun, çıktığı gibi ilk oyunun yerini almaya başlamıştı ve en çok oynanan oyunlardan biri olmuştu. Şimdi ise Quake 2 için bir Remastered geliyor.

Bethesda, Quake 2’yi Yeniledi ve Remastered Halini Çıkardı.

Bethesda, Quake 2‘nin çıkışından 26 yıl sonra oyunu yenileyip satışa çıkardı. Oyun, şu anda PS 5, PS 4 , Xbox Series X/S, Xbox One ve Nintendo Switch satışa çıktı. Quake 2, Game Pass’te de yer alıyor. Oyun, 10 Dolardan satışa çıktı. Oyunun içinde orijinal Quake 2, Call Of The Machine genişleme paketi ve Quake 2 64 yer alıyor.

quake 3

Bethesda, Call Of The Machine genişleme paketini bu oyuna özel olarak çıkarmış. Genişleme paketi’nin nasıl olacağı hakkında ise “Machine Games’ten 28 ana hikaye seviyesi ve bir çok oyunculu ölüm maçı haritasından oluşan yeni bir Quake 2 deneyimi” dedi.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler