Cuma, Nisan 19, 2024

Radore Firması En İyi Veri Merkezi Ödülü Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de yıllardır hizmet veren ve büyük veri firmalarından birisi olarak tanıdığımız Radore, TMT News tarafından “en iyi veri merkezi” kategorisinde birinci olarak ödül aldı.

 

Radore Nasıl Çalışıyor ?

 

TMT News tarafından her yıl düzenlenen ödül programında Radore veri merkezi birinci olurken, alt yapısı yüksek, kaliteli servis ve yedek internet erişimi gibi imkanları bir araya getiren Radore, şuanda 10 bin sunucu kapasitesi ve 60 personeli ile 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet sunuyor. Açıkçası ülkemizde Radore gibi firmaların işini gerçekten hakkı ile yaparak müşterilerini memnun ettiğini görmek bizi de mutlu etti.

 

Radore Yönetim Kurulu Başkanı olan Zeki Kubilay Akyol ise kazandıkları ödül hakkında ufak bir açıklama yaptı: “Şuanda Radore veri merkezi olarak müşterilerimize sunmuş olduğumuz yenilikçi hizmetler doğrultusunda her yıl bir önceki yıla göre daha iyiye gittiğimizi görebiliyor ve pek çok başarıya imza atıyoruz. Bu gurur verici olduğu gibi, önümüzdeki yıllarda da daha çok büyümeye, Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde de önemli veri merkezleri arasında yer almayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Veri Merkezi Nedir, Ne İşe Yarar ?

 

İsmini sıkça duymaya alışkın olduğumuz veri merkezleri bir diğer adı data center olarak bilinmektedir. Bilgisayar sistemleri ile birlikte telekominikasyon sistemleri arasında bulunan tesis diyebiliriz. Burada web siteleri 7/24 açık tutularak hizmet verildiği gibi, sunucu odası veya sistem odaları olarak adlandırılan tesislerde kurulumları yapılarak hizmet verilir. En kısa tabiri ile web sitelerinin veya benzeri içeriklerin bilgilerini, datalarını ve içeriklerini tutan, aynı zamanda yönetimini sağlayan sistemlerdir.

 

radore

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler