Cuma, Nisan 19, 2024

Rainbow Six Siege, 4. Yıl 1. Sezon Operatörleri Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un oldukça popüler oyunu olan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’in yeni sezonunda gelecek olan operatörler belli oldu.  2019’un ilk sezonunda oyuna Avustralya temalı bir harita ve atak ve defans olmak üzere Mozzie ve Gridlock isminde oynanılabilir operatör getiriliyor. Oyunun yeni güncellemesi hakkındaki tüm detayları önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan turnuva ile beraber öğrenebileceğiz.

Yeni Avustralyalı Operatörler Mozzie Ve Gridlock

Ubisoft’un Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı türündeki Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, 1 Aralık 2015 yılında piyasaya sürülmüştü. 4. yılına giriş yapan oyunun yeni sezonu hakkında ilk bilgiler Ubisoft’un resmi hesabı tarafından paylaşıldı. 

Geçen senenin sonlarına doğru yeni operatörler hakkında pek çok sızıntı ortaya çıkmıştı. Ancak bunlar netlik kazanmamıştı. Bu ortaya çıkan bilgiler sayesinde oyuna iki yeni Avustralyalı operatörün geleceği doğrulandı.

Avustralya’nın özel hava kuvveti olan SASR’dan esinlenen bu iki yeni operatörün hangi silahı ve ekipmanı kullanacağı ise tam olarak açıklanmamış durumda. Six Invitational turnuvası ile beraber yeni sezon hakkında bir video paylaşılmasını bekliyoruz.

Ubisoft, 4. yılın ilk sezon operasyonu olan Operation Burnt Horizon güncellemesi 17 Şubat’ta Montreal, Fransa’da düzenlenecek olan Six Invitational turnuvası ile beraber dahada şekillenecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler