Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Rainbow Six Siege Ücretsiz Oldu! Ne Zamana Kadar Geçerli?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz oyun etkinliklerini sık sık görmeye başladık. Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde bu yönde haberlerin de artış gösterdiğini görüyoruz. Oyunculara son iyi haber ise Ubisoft cephesinden geldi. Oyun devi, popüler oyunlarından biri olan Rainbow Six Siege yapımını ücretsiz olarak sundu.

Ne yazık ki kampanya kısa süreli olarak geçerli ama yine de oyunu denemek isteyenlerin kaçırmaması gerektiğini de belirtelim ve ücretsiz oyun detaylarına geçelim.

Rainbow Six Siege Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyun hafta sonu etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak sunuluyor. Bu bağlamda 5 Haziran tarihine kadar oyuna ücretsiz olarak erişmeniz mümkün olacak.

Bu süre içerisinde oyunun tüm özelliklerini ve içeriklerini kullanabileceğinizi de belirtelim. Sonrasında yapıma devam etmek isteyenlerin ise satın alması gerekecek. Burada da güzel bir haberimiz var zira etkinlik kapsamında oyunun fiyatında güzel bir indirim yapılmış.

Rainbow Six Siege

Platformlara göre değişmekle beraber Rainbow Six Siege Epic, indirimle satın alınabiliyor. Epic Games üzerinden baktığımız zaman oyunun 229 TL yerine %60 indirimle beraber 91 TL fiyatla satıldığını görüyoruz.

İndirim için biraz daha süre bırakılmış. 15 Haziran tarihine kadar oyunu indirimli olarak alabileceksiniz. Farklı platformlarda oyuncuları da düşünerek şuraya doğrudan ücretsiz oyun etkinliğinin linkini ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler