Salı, Mart 19, 2024

Rainbow Six Siege’in 4. Yıl 2. Sezon Atak Operatöründen İlk Video Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rainbow 6 ikinci sezonu yakında başlayacak oyunun atak opetaröründen ilk video resmi olarak paylaşıldı. Milyonlarca oyuncusu bulunan Rainbow, artık kullanıcılara daha fazla içerik ve detay sunabilmek için takipçilerine sürprizler yapmaya devam ediyor.

Reddit üzerinden pek çok sızıntıları ortaya çıkan bu yeni operatörün, Ubisoft’un paylaşmış olduğu bilgiler sayesinde Danimarkalı yeni operatör Nokk hakkında bir video ortaya çıktı. Yeni paylaşılan bu videoya bakıldığında Nokk’un Caveira ve Vigil’in karışımı olacağı görülüyor.

Danimarka’nın Deniz Kuvvetleri’nden esinlenen bu yeni operatörün hangi silahı ve ekipmanı kullanacağı ise tam olarak açıklanmamış durumda. Üç gün sonra düzenlenecek olan Pro League finalleri ile beraber yeni sezon hakkında bir video paylaşılmasını bekliyoruz.

Oldukça ilginç bir özelliğe sahip olması beklenen Nokk’un kıyafetlerine bakıldığında oldukça korkutucu olacağı görülüyor. Defans karakterlerinin korkulu rüyası olacak bu karakter yeni sezonda oldukça tercih edilecek.

Ubisoft, 4. yılın ikinci sezon operasyonu olacak Phantom Sight güncellemesinin 19 Mayıs’ta Montreal, İtalya’da düzenlenecek olan Pro League finalleri ile beraber daha da şekillenmesi ve bu yeni atak operatörü ile daha tanıtılmayan defans operatörü hakkında bilgi edinmeyi bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler