Perşembe, Nisan 25, 2024

ETS 2’ye Türkiye Haritası Ekleniyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır beklediğimiz an geldi. Sonunda Euro Truck Simulator 2‘ye Türkiye haritası ekleniyor.

Yıllardır Euro Truck Simulator’a yani ETS’ye Türk halkının ilgisi yoğun. Bu ilginin kaynağında Türklerin arabaya ve kamyona olan tutkusu yatıyor. 2012 yılından bu yana oynadığımız ETS 2’ye hala en çok Türklerin girdiğini söyleyebiliriz. 

ets1 e1557519181215

Birçok Türkiye haritası modu yapılmasına rağmen SCS Software bunları dikkate almayıp İskandinav ülkelerine yoğunlaşmıştı. Şimdi ise beklediğimiz Türkiye haritası oyuna geliyor. Bu ETS 2 için bir devrim olacak…

Road To The Black Sea adı ile yayınlanacak olan güncellemede 3 ülke yer alıyor. Bunlardan birisi Bulgaristan, ikincisi Romanya, üçüncüsü ise Türkiye. Yanlız Türkiye’nin yanına ekledikleri Trakya yazısı ile oyuna şimdilik sadece Trakya’nın ekleneceğini belirtiyorlar.

DLC şimdiden Steam üzerinde görünüyor. Ancak herhangi bir fiyat bilgisi yer almıyor. Bakalım güncellemenin fiyatı ne olacak? Güncellemenin yayınlanma tarihi ise merak ediliyor. Henüz net bir gün belirlenmemiş olsa da güncellemenin 2019 yılı içerisinde geleceği biliniyor. 

Güncelleme diyoruz ancak tabiki bu bir DLC olacak. Yani Türkiye haritasına sahip olmak için dediğimiz gibi DLC’yi satın almanız gerekecek. Bakalım oyun geliştiricileri Türkiye’yi nasıl modellemiş? Bu güncelleme ETS 2’nin yeniden doğuşu olacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler