Salı, Nisan 23, 2024

Rainbow Six Siege’in Yeni Güncellemesi Operation Chimera Hakkında Yeni Bir Video!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Taktiksel FPS türünde en başarılı isimlerden biri olan Rainbow Six Siege, popülerliğini ve güncelliğini sürdürmeye devam ediyor. Oyuna yeni gelen Operation Chimera isimli güncelleme sayesinde oyuncular, yeni bir modu ve iki yeni karakteri oynama fırsatı yakalıyor. Finka ve Lion isimli yeni iki karakterin sunulacağı güncellemenin detaylarına, yazımızın devamından ulaşabilirsiniz. 

Oyun, Güncellenmeye Devam Ediyor

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayımlanan birinci şahıs nişancı türünde bir video oyunu olan Rainbow Six Siege; 1 Aralık 2015 tarihinde piyasaya sürüldüğünden beri, ciddi bir oyuncu kitlesi ile yoluna devam ediyor. Taktiksel takım karşılaşmalarına dayanan oynanış mekaniği ile Siege, oyunculara keyifli dakikalar yaşatmayı başarıyor. 

Takım halinde hareket edebilme kabiliyetinin yanında, bireysel becerinin de öne çıktığı oyun içerisinde oyuncular, farklı yapılara sahip karakterler ile farklı bölümlerde oyunu deneyimleyebiliyorlar. Özellikle son aylarda popülerliği iyice artan ve halk arasında PUBG olarak adlandırılan Playerunknown’s Battlegrounds oyununa karşı durabilen ender oyunlarda birisidir, Rainbow Six Siege. Bunu da şüphesiz ki, diğer oyunlara benzemeyen oyun mekanikleri ve oynanışı sayesinde başarıyor. 

Rainbow Six Siegein Yeni Güncellemesi Operation Chimera Hakkında Yeni Bir Video İÇERİK PNG min

Çıkışının ardından 2 yılı tamamlayan oyun; gün geçtikçe oyuncu kitlesinde azalmalar yaşasa da, oyunu benimsemiş salt kitlesi ile yoluna devam etmeyi başarıyor. Çıkışının üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen oyun, yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Haberimizin konusu da Rainbow Six Siege oyununa gelen yeni Operation Chimera güncellemesi. 

Oyuna Yeni İki Karakter ve Zombi Modu Ekleniyor

Operation Chimera isimli güncellemede en öne çıkan yenilik, oyuna dahil edilecek olan 2 yeni karakter diyebiliriz. Lion ve Finka olarak isimlendirilen bu karakterler; yapı olarak da, mekanik olarak da birbirlerinden ayrılıyor.

Güncelleme hakkında açıklanan bilgilere göre Finka karakteri; oyundaki defans karakteri olan Doc gibi, diğer takım arkadaşlarına can takviyesi yapabiliyor. Fakat burada bir şey eklememiz gerekiyor. Doc ve Finka birbirlerine benzeyen bir özellik taşımasına rağmen, karakter mekaniği konusunda tamamen ayrılıyorlar. 

Yeni güncelleme ile oyuna dahil edilecek Lion isimli yeni karaktere gelince, bu karakterin saldırı karakteri olduğunu söyleyebiliriz. Lion, belirli bir alanı kontrol altına aldıktan sonra, alandaki düşman hareketliliğini kolaylıkla gözlemleyebilen bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. 

Bu iki karakterin yanında; oyuna gelecek güncelleme ile sınırlı bir süre için sunulması planlanan hikayeli bir zombi modu da, oyuncuları eğlendirmeye geliyor

Son olarak, güncellemenin ilk olarak “yeni sezon indirilebilir içeriği satın alan” oyunculara, bundan bir hafta sonra ise tüm oyunculara sunulacağı bilinmekte. Sizi daha fazla sabırsızlandırmadan, güncelleme için yayınlanan video ile baş başa bırakalım.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler