Perşembe, Nisan 25, 2024

Ralli Pilotu Ken Block Koleksiyonuna Yeni Canavarını Ekliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın en iyi ralli pilotlarından birisi olan Ken Block koleksiyonuna 914HP gücündeki yeni canavarını ekliyor.

İnternette ve tüm ralli dünyasında zamanın en iyi pilotlarından birisi olarak bilinen Ken Block son zamanda uzunca bir süredir drift performansı ile ün salıyor. En geçilmez boşluklardan aracını kıl payı geçiren, en zor virajları mükemmel bir şekilde dönen Ken Block artık yeni canavarına kavuşmak için gün sayıyor.

Son dönemlerde Focus ve Fiesta’ya yaptığı kurulumlar ile tüm pistlerin üstesinden gelen Ken Block bununla yetinmemiş gibi duruyor. Kendine yeni bir heyecan yaratmak isteyen Ken Block yine bir Ford modelini bir drift makinesi olarak hazırlıyor. 

Araca yaptığı özel bir kurulum ile o minik pikapı bir canavar haline dönüştüren Ken Block, bu araçta 3,5 litrelik çift turbo beslemeli bir motor kullanıyor. Bu motor tam tamına 914HP güç üretiyor. Aynı zamanda 952Nm torka sahip.

Gücünü yere 6 ileri şanzımanı ile aktaracak olan araç tabiki 4 çeker olacak. Zaten böyle keskin dönüşleri arkadan itiş bir araç ile yapması pekte mümkün değil. Yine spor süspansiyonlar ile desteklenen araç savrulmayı en aza indirmeyi başarıyor.

Ken Block bu araç ile tüm pistlerde hiç vermediği performansları verecek gibi duruyor. Aracın ise benle drift yap dermişçesine bir hali var. Bakalım Ken Block bu araç ile bize ne gibi gösteriler sunacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler