Cuma, Nisan 19, 2024

Razer Hammerhead True Wireless Pro Earbuds Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Razer’ın en son çıkan kablosuz kulaklarından Hammerhead True Wireless Pro, 200 dolarlık fiyat etiketi ile birlikte piyasaya sürüldü. Aktif Gürültü Engelleme gibi yenilikçi teknolojileri sunmanın yanı sıra geliştirilmiş ses deneyimi de sunuyor. Bu makalede Hammerhead True Wireless Pro’nun öne çıkan özelliklerine göz atıyor olacağız.

  • Hammerhead True Wireless Pro, gelişmiş bir pasif gürültü izolasyon çözümü ile birlikte aynı anda ters ses dalgaları oluşturarak hem harici hem de istenmeyen dahili gürültüyü etkisiz hale getirmek için hibrit ANC kullanıyor. Bu, amaçlanan sesi kristal netliğinde sunmak için iki harici (ileri beslemeli) ve iki dahili (geri besleme) mikrofonu birleştirerek elde ediliyor.
  • THX Sertifikasyonunun katı gereksinimlerini karşılamak için, frekans aralığı ve yanıt gibi ince ayrıntılar değerlendirilir ve cihaz, yüksek ses seviyelerinde sıfır bozulma ile net, ayrıntılı vokaller ve derin etkili baslar sunabiliyor. Sertifikasyon süreci ayrıca Hammerhead True Wireless Pro’nun kulak içi tasarımla daha sıkı bir uyum için ele aldığı mükemmel ses yalıtımı gerektiriyor. Comply black premium köpük kulak uçları veya çeşitli boyutlarda ve malzemelerde bulunan altı set silikon uçtan biriyle özelleştirilmiş konfor veya akustik seçenekler sağlanıyor.
  • Razer Hammerhead True Wireless Pro kulaklıkları, 10 mm sürücülerinden ve 20-20 kHz frekans tepkisinden mobil oyunlar, filmler ve müzikler için geniş bir ses ortamı sunuyor. Dokunma ile Oyun Modu etkinleştirildiğinde, özelleştirilmiş Bluetooth 5.1 bağlantısı, oyun sırasında gecikmeyi sadece 60 ms’ye düşürür, böylece kullanıcılar daha senkronize ses ve video sağlayarak% 50’den fazla daha hızlı tepki süresi elde edebiliyor.
  • Razer Hammerhead True Wireless Pro’daki dokunmatik kontroller, kullanıcıların ANC ve Hızlı Dikkat Modu arasında geçiş yapmalarına, müziklerini ve aramalarını kontrol etmelerine ve birkaç kolay dokunuşla akıllı telefonlarının sesli asistanını etkinleştirmelerine olanak tanır. Hızlı Dikkat Modu, hızlı bir konuşma için yararlı olan dış sesin içeri girmesine izin vermek için mikrofonları kullanır. İOS ve Android cihazlar için kullanılabilen bir mobil uygulama, ses ekolayzer ayarlarına erişim, dokunma hareketlerinin yeniden eşlenmesi, benzersiz bir uyum testi ve çok daha fazlasını sunuyor.
  • Hammerhead True Wireless Pro kulaklıkları, kulaklıklardaki şarj başına 4 saate kadar toplam 20 saate kadar pil ömrü ve birlikte verilen USB-C şarj çantasından 4 kata kadar şarj sağlar, kullanılmadığı zamanlarda kulaklıkları saklamak ve otomatik olarak şarj etmek için mükemmeldir. . Yeni kablosuz kulaklıklarınızı şık bir şekilde taşımak için, karabina klipsli koruyucu bir Razer THS dayanıklı TPU taşıma çantası Razer’den temin edilebilir.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler