Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Realme 11 Pro+ Özel Kamera Moduyla Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Realme, akıllı telefon ailesine üst seviye bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Markanın yeni akıllı telefonu Realme 11 Pro+ modeli olacak. Telefon için teknik özellikler konusunda da sızıntılar gelmeye başlamış durumda. En son Weibo üzerinden görseller sızdırıldı ve bazı teknik detaylar hakkında da yeni bilgiler paylaşıldı.

Realme 11 Pro+ Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Yeni akıllı telefon için paylaşılan görselde, Mate 40 Pro benzeri bir tasarım yapısının karşımıza çıkacağını anlıyoruz. Dairesel bir kamera alanı kullanılmış. Görselde net değil ama tam orta kısımda ana kamera yer alacak gibi duruyor.

Bunun dışında kamera için en çok dikkat çeken özelliğin, ay modu olmasını bekliyoruz. Ay modu, Ay fotoğraflarının çekilmesi için hazırlanmış özel bir mod olacak ve ultra yakınlaştırma artısı sunacak. Benzer modları Samsung gibi markalarda da görmüştük.

Realme 11 Pro+

Diğer teknik özelliklere geçiş yaptığımız zaman ise iddialı bir akıllı telefon göreceğimizi anlıyoruz. MediaTek Dimensity 7 işlemci, 16 GB RAM miktarı, 1 TB depolama alanı ve 6.7 inç AMOLED 120 Hz yenileme hızına sahip olan ekran.

Tüm bunlarla beraber Realme 11 Pro+ çok yakında tanıtılacak. Telefonun önümüzdeki ay içerisinde düzenlenecek bir lansmanla beraber duyurulması bekleniyor. Kameralar için açıklanan teknik özellikleri de lansman sonrasında göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler