Cumartesi, Temmuz 27, 2024

POCO X3 Pro için MIUI 14 Güncellemesi Tamamlanıyor! Sürüm Değişiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

POCO X3 Pro için MIUI 14 güncellemesinin Mart ayında belli bölgeler için yayına açılmıştı. Belli cihazlarda güncellemeler gözükmüştü. Şimdi de bu güncellemeler için sınırların genişlediğini görüyoruz.

Bu kez cihazı AEA bölgesi için güncellemeyi almaya başladığı ortaya çıktı. Güncellemenin ulaştığı cihazlarda sürüm numarasının da değiştiğini gördük. Dilerseniz güncelleme için detaylara geçelim.

POCO X3 Pro için MIUI 14 ve Android 13 Müjdesi

AEA bölgesi cihazları için de yayınlanan güncelleme sonrasında, cihazın sürüm numarasının V14.0.3.0.TJEUXM olarak değiştiğini görmekteyiz. Güncellemenin en güzel yanı ise Android 13 tabanlı bir güncelleme olması.

Diğer birçok Xiaomi akıllı telefon modelinde güncelleme, Android 12 üzerinden yayınlandı. Tabii ki güncellemenin Android 13 üzerinden alınıyor olması avantaj sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar için son Android güvenlik yamaları da sunuluyor.

POCO X3 Pro için MIUI 14

Kısa süre içerisinde tüm POCO X3 Pro modelleri için MIUI 14 güncellemesinin de tamamlanmasını bekliyoruz. Güncellemenin telefonlarda ne denli bir etki yaratacağı ise kullanıcı deneyimleri ve mesajları sonrasında ortaya çıkacak.

Bu arada söz konusu güncelleme ile POCO X3 Pro modelinin Android güncellemeleri için sona geldiğini de hatırlatmak gerekiyor. Aksi bir haber gelmezse bu POCO X3 Pro modeli için son Android yükseltmesi oldu. Zira cihaz kutudan Android 11 ile çıkmıştı ve beklendiği gibi 2 kez Android güncellemesi almış oldu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

35 YORUMLAR

  1. remdi note 10 pro kullaniyorum miui 14 geldi guncelledim fakat resimlerdeki yazilari kopyalama özelliği yok telefonu butina basili tutarak kapatmada adamlar kaydirarak yapio ben hala eski sekilde yapiyorum

  2. benim x3 pro ya 14 miui gelmedi. telefon yurt dışı daha kayıt etmeden kullanıyorum. yurt dışı olmasından kaynaklı güncelleme gelmiyor olabilir mi

        • Arkadaşlar tüm videoları detaylı incelemeden sonra diyeceğim şey şu
          MIUI 14 lansman tanıtıcı da ki ana ekrana canlı hayvanlar ve diğer ikonları ve diğer özellikleri sadece çin romuna özel olduğunu bilmenizi isterim.

          ayrıca ne değişiyor keşke 12.5.0.5 e sürüm düşürebilsem bana göre en stabil en akıcı romdur…

          • Hani levent yüksel bi şarkısında diyor ya Tövbe ….xiomi mi bir daha Tövbe
            Adamların Türkiye umurlarında bile değil! Güya Xiaomi fabrikası üretim açılacak Türkiye de
            Samsung bxyby ve egk Türkiye üzerinde yeterli eko sistemide olamadı hiç bir zaman o yüzünden söylentiler watch 6 da aynı and asla
            realme 10+ ye göz kırpabilirim belki
            Özgürlük falan hikaye gönlüm ios dan yana ha illa özgürlük android diyorsan
            al uygun 4 GB ram li bir tablet
            bağlan iosa hot shot misafir olarak Google Play’de istediğiniz kadar takılın

          • MERHABA, MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN YAZIYORUM
            POCO X3 PRO TÜRKİYE CİHAZI İÇİN FARKLI DİLDE DEFALARCA MAİL GÖNDERDİM YAYINLADIKLARI GİBİ
            YAZILIMDA BULUNAN HATALAR YÜZÜNDEN GERİ ÇEKMİŞLER
            YABANCI SİTELERDE DOLAŞIRKEN ŞÖYLE BİR YAZIYA DENK GELDİM
            EN ÜST SEVİYEDE 13 PRO GİBİ OLAN MODELLERİ USTALAR BUNUN GİBİ ORTA SEVİYEDE YADA ÇIKIŞ 2 3 SENE ÖNCE Kİ MODELLERİNİ ÇOK FAZLA UMURSAMAZ İŞ BİLMEZLER ACEMİLER İLGİLENİYORMUŞ.
            SIZE TAVSİYEM BEKLEYİN GARANTİLİ CİHAZI OLANLAR SAKINA ROOT TWRP ÜZERİNDEN ROM YÜKLEME GARANTİYİ BOZARSIN
            BİR DİĞER KOMİK DURUM DA ŞÖYLE
            HİNDİSTANDAKİ ELAMANLARI MIUI 15 İ BİLE KURMUŞLAR…TŞK 🤔🙋

  3. miui 13 bu cihaz için pil süresi çok kısaltıyor, aşırı ısınıyor sıvı soğutma olmasına rağmen. miui 14 için de böyle diyorlar bazı kullanıcılar ama denemeden bilemem yeni sürümleri ve incelemeleri beklemek lazım. şu an aosp rom kullanıyom şarj süresi çok arttı 5>8 ekran süresi. oyuna girince yine ısınıyor ama kapatınca hemen eski haline dönüyor.

    • ağa her güncellemede kamera daha kötü oluyor iPhone pil oyunu gibi Xiaomi nin kamera oyunu var 4k süper çeken kamera artık neredeyse bütün fotoları bulanık çekiyor

  4. ben de poco X3 pro kullanıyorum. miu14 gelmedi daha bana, telefon yurtiçi, acaba yeni android sürümünü de alacak mı? Bilgiler lütfen cevaplasın.

  5. garanti süresi içerisindeyse bekleyin Türkiye güncelleme hatası nedeniyle geri çekilmiş zannediyorum MIUI 15 den sonra Türkiye ye gelecek çok önemli değil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler