Salı, Eylül 10, 2024

Redmi Note 9 Serisi için MIUI Güncellemeleri Tamamlanıyor

Paylaş

Xiaomi, MIUI güncellemelerini dört koldan devam ettiriyor. Bir yandan amiral gemisi seriler güncelleme aldı. Bir yandan Redmi modellerine geçildi. En son Redmi Note 9 modelleri için de güncellemelerin gelmeye başladığını duyurmuştuk. Güncellemeler hem Pro hem de S serisi için dağıtıma başlamıştı. Şimdi ise Redmi Note 9 serisi için MIUI 14 güncellemesinin global sürümleri için dağıtımlar başladı.

Güncellemeyi alacak telefonlar ve bu cihazlardaki sürüm değişiklikleri de ortaya çıktı diyebiliriz. Hemen yeni sürümlerden ve güncelleme durumlarından söz edelim.

Redmi Note 9 Serisi için MIUI 14 Güncellemesi

Sürümleri ve cihazları güncellemeye telefonlara göre böleceğiz. Android güncelleme durumlarına da bir göz atmış oluruz.

Redmi Note 9S için MIUI 14

Daha önce de güncellemenin dağıtıma başladığını belirtmiştik. Bu kez güncellemenin Global sürümünün de yayınlanmasına geçildi. Android 10 tabanlı MIUI 11 ile çıkış yapan model, böylece MIUI 14 güncellemesini de tamamlamış oldu. Tabii ki her kullanıcının güncellemeyi alması zaman alabilir.

BENZER:  Samsung Galaxy S24 için Tarihler Sızdırıldı

Fakat şunu belirtelim ki güncelleme Android 12 tabanı üzerinden geliyor. Android 13 güncellemesi de gelmeyecek. Muhtemelen MIUI 14 arayüzü de son güncelleme olacak. Güncelleme sonrasında global cihazlarda yapı numarası da V14.0.2.0.SJWINXM olarak değişiyor.

Redmi Note 9

Redmi Note 9 Pro ve 9 Pro Max için MIUI 14

Aynı durum Pro model için de geçerli. Zaten güncelleme dağıtıma başlamıştı. Şimdi eksik kalan global cihazlar için de güncelleme gelmeye başladı. Burada da Pro modelin Android 12 üzerinden güncellemeyi aldığını görüyoruz.

Böylece cihaz 2 Android güncellemesi ve 3 MIUI arayüz güncellemesi almış oluyor. Yine Pro modelde de ek bir Android güncellemesi olmayacak.

Hem Pro model için hem de temel model için Nisan 2023 güvenlik yamalarının da güncellemeyle beraber geldiğini hatırlatmış olalım.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

30 YORUMLAR

  1. ixaomi redmi note 9 serisene MIUI 14 göndermesine gerek yok çünkü telefon önce MIUI 13 olsun ona sonra bakarız MIUI 14 telefon MIUI 13.kapanıyor buda duzeltilemiyen bir sıkıntı boşuna beklemeyin gönderse bile işinize yaramaz aksine zarardan başka bir getirmez

    • Merhaba,

      Güncellemeler genelde parça parça sunuluyor. Ne yazık ki her cihaza anında güncelleme ulaşmıyor. Belli aralıklarla güncellemeleri kontrol etmenizi öneririm.

    • hayır bu gelen miui14 tanıtılan miui14 değil zaten. küçücük farklılıklar getirdi. Miui14 arayüzü falan beklemeyin zaten. Hem nasıl Android 13 güncellemesi gelmeyecek ya. Telefon daha kaç senelik telefon ki çöpe atılır gibi güncellemeleri çektiler böyle. Xiaomi zaten kullanışsız çok sıkıntı çıkarıyor bir de böyle yapıyorlar. Cidden Xiaomi pişmanlıktır. Hiçbir modelini almayınız, aldırmayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler