Cuma, Nisan 19, 2024

Realme C20A Tasarımı ve Temel Özellikleri Lansmandan Önce Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bangladeş yakında Realme C20A adında yeni bir Realme akıllı telefon alıyor. 13 Mayıs’ta sona erecek olan Eid’de görücüye çıkması bekleniyor. Lansman öncesinde şirket, C20A’nın bazı temel özelliklerini doğruladı.

Realme C20A Tasarimi ve Temel Ozellikleri Lansmandan Once Ortaya Cikti 1

Marka tarafından yayınlanan Realme C20A‘nın tanıtım videosu, görünümünün bu yılın başlarında Vietnam’da piyasaya sürülen Realme C20 ile aynı olacağını gösteriyor. Telefon Bangladeş’e mavi ve siyah gibi renklerle geliyor.

Realme C20A Tasarimi ve Temel Ozellikleri Lansmandan Once Ortaya Cikti 2
Realme C25

Realme C20A, gözyaşı damlası çentikli 6,5 inç LCD bir panele sahip olarak geliyor. Helio G35 yonga seti, telefonun kapağının altında yer alıyor ve 5.000 mAh bataryadan güç alıyor. Telefonun arka panelinde kare şeklinde bir modül bulunuyor. Tek bir kamera ve bir LED flaş barındırıyor gibi duruyor. Cihazda parmak izi tarayıcısı bulunmuyor.

Realme C20A Tasarimi ve Temel Ozellikleri Lansmandan Once Ortaya Cikti 3

Şu anda, C20A’nın mevcut C20’den ne farkı bulunduğuna dair net bir bilgi bulunmuyor. C20‘nin bir varyantının da gelip gelmediği belirsizliğini koruyor. C20A’nın sadece C20’nin yeniden markalanmış versiyonu olma ihtimali de bulunuyor.

Realme C20, 6,5 inçlik bir HD+ ekrana, Helio G35 yonga setine, 5.000 mAh pil, 2GB RAM, 32GB depolama alanına ve Realme UI tabanlı Android 11 işletim sistemine sahip. 5 megapiksel selfie kamerası, 8 megapiksel arka kamera, microSD kart yuvası, 3,5 mm ses girişi ve microUSB bağlantı noktası bulunuyor. Vietnam’da 105 dolar civarında bir rakamla satışa sunuldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler