Perşembe, Nisan 25, 2024

Realme Pad Mini için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon üreticilerinden Realme’nin daha küçük boyutlu bir Android tablet piyasaya sürmek için hazırlandığı söyleniyor ve cihaza dair resmi lansman yakın zaman içerisinde Filipinler’de gerçekleşecek. Bugün ise Realme Pad Mini‘nin bazı teknik özelliklerini ortaya koyan bir dizi tanıtım görseli ortaya çıktı.

Tablet, Realme Pad ile benzer bir tasarım profiline sahip ve 8.7 inçlik bir ekran ile gelecek ve 1340×800 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Realme Pad Mini’nin 3GB ve 4GB RAM ile 32GB ve 64GB depolama alanı ile geleceği ve Unisoc T616 yonga setinden güç alacağı söyleniyor.

realme pad mini 2
Realme Pad Mini için Tarih Belli Oldu! 2

Realme Pad Mini, tüm yapılandırma seçeneklerinde LTE bağlantı desteği sunarken 18W şarj hızına sahip 6400 mAh kapasiteye sahip bataryadan enerji alacak. Önceki spekülasyonlara göre arka tarafta 8MP çözünürlüğünde arka ve ön tarafta 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası gelmesi bekleniyor.

7,6mm kalınlığında ve 372 gram ağırlığında gelen tablet, Mavi ve Gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa çıkıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler